Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! "Şikayetçi olursan beni öldürür!"

Bir dönemin ünlü televizyoncusu Reha Muhtar’la ilgili şok bir iddia gündemde…

Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! "Şikayetçi olursan beni öldürür!" - Sayfa 1

Muhtar’ın 13 yaşındaki ikiz çocuklarından Deniz Mina’yı elindeki laptopu vermediği için üzerine çıkıp acımasızca dövdüğü ve kızı  direnince de laptop’u tutan ellerini ısırdığı iddia ediliyor.

112
Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! "Şikayetçi olursan beni öldürür!" - Sayfa 2

Muhtar’a karşı geçen yıllarda velayet davası açan eski hayat arkadaşı Deniz Uğur, kızıyla ilgili darp raporu alıp İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

212
Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! "Şikayetçi olursan beni öldürür!" - Sayfa 3

Deniz Uğur dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: 
“Şikayetçi olduğum Reha Muhtar benim çocuklarımın babasıdır. Kendisiyle uzun zamandır ayrıyız. 2 müşterek çocuğumuz bulunur. Çocukların velayeti babalarındadır. İstanbul Aile Mahkemesi kararıyla şahsi münasebet günü 12.09.2022 tarihinde çocuklarım Mina Deniz ve Poyraz Deniz’i Tarabya’da bulunan okullarından aldım. 

312
Reha Muhtar 13 yaşındaki kızına kabusu yaşattı! "Şikayetçi olursan beni öldürür!" - Sayfa 4

Birlikte eve geldik akşam saatlerinde ikamette bulunduğum sırada kızım Mina babası Reha’nın önceki cuma günü kendisini çok kötü dövdüğünü söyledi.  Hatta bu sefer çok kötü dövdü diyerek önceki davranışlarını teyit etmiş oldu. Zaten Mina babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası baskı kurunca şikayetinden vazgeçti. 

412