Gündem
08 Ağu 2013 01:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

REDHACK'TEN 'KALI' AÇIKLAMASI! REYHANLI BELGELERİNİ O SIZDIRMADI!

Halk Tv'de konuşan Redhack sözcüsü, çarpıcı iddialarda bulundu.

Halk TV kanalında grup adına açıklamalarda bulunan Redhack sözcüsü, Jandarma istihbarat belgelerini kendilerine sızdırmakla tutuklanan Jandarma Çavuş Utku Kalı’nın kendileriyle ilgisi olmadığını belirtti. Redhack sözcüsü, "Utku Kalı’nın bizimle alakası yoktur, olsaydı o gözaltındayken ona neler olduğunu nereden biliyorduk?" diye konuştu.

RedHack’ten yapılan açıklamada ayrıca Ergenekon davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen Tuncay Özkan’a verilen cezanın haksız bulunduğu belirtilerek, "Tuncay Özkan F tiplerine kral dairesi demesine rağmen, bize karşı yazmasına rağmen ona haksızlığa göz yumamayız" ifadelerine kullanıldı.

Redhack sözcüsü Melih Gökçek ile ilgili de çok önemli açıklamalarda bulundu.. İşte Redhack sözcüsünün Gökçek hakkında söylediği  o sözler;

Ankara Emniyeti'nde Melih Gökçek ile ilgili çok çarpıcı, çok detaylı ihbarlar denk geldik. Tuncay Ayhan çetesi ile birlikte Dikmen Vadisi'nde yaptığı katliamlar, Burhan'ın öldürülüşü, Erzurum lokali.. bütün bunlarla ilgili çok ihbarlar aldık ama bu ihbarlarla ilgilenen küçük denetim bile olmadı. Burada ''senin adamın benim adamım'' mantığı var. Ankara söz konusu olduğunda bizim söyleyeceğimiz çok şey var. Yolsuzluğun haddi hesabı yok.. Ankara'nın 1 milyar dolarlık borcu Hazine ve Ulaştırma Bakanlığı'na, Maliye'ye devredildi..