Gündem
08 Ağu 2013 18:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

REDHACK'İN KAST ETTİĞİ GAZETECİ KİM?

RedHack sözcüsü Halk Tv'de öyle bir imada bulundu ki izleyenler "kim o gazeteci" diye sormadan edemedi.

Halk TV'de dün gece ekrana çıkan RedHack sözcüsü programda öyle bir imada bulundu ki izleyenler "kim o gazeteci" diye sormadan edemedi.

ELİNİZDE ŞU İSİMLER MEDYADAN KOVULSUN LİSTESİ VAR MI?

Sunucunun "Hükümete muhalefet eden gazeteciler basın çalışanları, bir bir işsiz kalıyor. Basında bir kıyım var. Ama hükümetin direk basınla alakalı bir bilgi belge var mı sizin elinizde... Bir yazışma bir mail, şu kişiyi işten çıkarın diye bir şey var mı elinizde?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan RedHack sözcüsü şunları söyledi:

VAN DEPREMİ SONRASI U DÖNÜŞÜ YAPTI!

"Şimdi isim vermeden şunu söylememiz gerekiyor.İsim verme rahatlığımız yok, çünkü söz verdik. Verdiğimiz sözleri tutan insanlarız biz. Öyleydik ve kalmak istiyoruz. Basın emekçisi kalkıp şikayet ediyor. Zamanında şöyle yaptılar. Zamanında böyle yaptılar. Zamanında bunları yaparlarken, sesin çıkmıyordu. Taa ki gelip sana dokunana kadar.Van daki depreme tepki geliştirdin. Dedin ki burada insanlara yazlık çadır göndermişler. Çok sert bir tepki ile karşılaştın. Ondan sonra kalkıp CİA listelerinde adı geçen, şimdi göçtü gitti bu dünyadan, geçmişte TRT dolandırıcılığı ile hatırlanan bir başka gazeteciyle, anchorman denilen birlikte gidip yat katologlarına bakmaya başladın. Anında u dönüşü. Yarın sen işsiz kaldığında kimin sana sahip çıkmasını bekliyorsun?"

BİRİ MEHMET ALİ BİRAND AMA ÖBÜRÜ KİM?

Mehmet Ali Birand ile birlikte yat katologlarına baktığı ima edilen gazetecinin kimliğini RedHack açıklamadı. Ancak bu ima izleyenlerin "kim o gazeteci" diye sormasına yol açtı.