Gündem
06 Nis 2013 00:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

REDHACK, TWİTTER SANSÜRÜNÜ KIRDI!

Daha önce şikayet edilen ve twitter hesabı kapatılan RedHack sosyal medyaya bakın nasıl geri döndü..

Kızıl Hack olarak adlandırılan RedHack şikayet edilince sitesi kapatılmıştı. RedHack ise hesabını geri açtırmıştı. Twitter adresleri kapatılan RedHack siteleri açılınca, şikayet edenleri eleştirdi. Destekçileri ile siteyi açtırdığını söyleyen RedHack, yılmadıklarını da belirtti.

İşte RedHack'in attığı o Tweetler!

RedHack ★ ‏@TheRedHack

Birlik, Mücadele, Zafer! ;)

RedHack ★ ‏@TheRedHack

Hesabimiz tekrar aktif edilirken, diger butun yedek hesaplarimiz kapatildi. Ayrica telefon, vb bilgileri vermemizin yasak oldugu soylenerek+

RedHack ★ ‏@TheRedHack

Bu surecte destek veren, sabah aksam ugrasan tum AILEMIZE, HALKIMIZA tesekkur ediyoruz Bizleri yalniz birakmamallari en buyuk kazancimizdir+

 RedHack ★ ‏@TheRedHack

Zafer Direnenlerindir! Parasi, mali-mulku olanlarin guclu olmasi eskidendi, simdi ise "bilgi" kimdeyse guclu o'dur! Kaldigimiz yerden devam!

RedHack ★ ‏@TheRedHack

Halen duymayanlar varmis; Hesabimiz 2 Nisan'dan bu yana twitter tartafindan kapatilmisti, ailemizin cabalariyla bugun yeniden aildi..

RedHack ★ ‏@TheRedHack

Kotu gunlekrde yanimizda olan, cabalayan, resimlerini redhack yapan bazi arkadaslar vardi.. Illeriki gunlerde onlarla #RedHalk'i kuracagiz.

RedHack ★ ‏@TheRedHack

25 Yıl Hapis dediler püskürttük, "Silahlı Teror Orgütü" dediler püskürttük, Sansürlemeye çalısıp, ne yaptilarsa püskürttük! Acıdık resmen ;)