Radar Hattı
04 Ağu 2010 13:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

''RECEP İVEDİK AŞAĞILIK BİR FİLM'' ÜNLÜ KOMEDYENDEN ŞOK SÖZLER!

Usta oyuncu Zeki Alasya, ünlü komedyenler Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz'a verdi veriştirdi.

’Nurçak Bey’le Sanat Gündemi’ adlı programa katılan usta oyuncu Zeki Alasya, ünlü komedyenler Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’a verdi veriştirdi.

Gökbakar’ın ’Recep İvedik’ serisini kastederek ’Aşağılık filmler yapıyor’ diyen Alasya, ’Günümüz sinema ve televizyon izleyicisinin beyin düzeyi yerlerde sürünüyor. O Recep İvedik denilen aşağılık film, çok büyük iş yapıyor. ’Ben ne oldum’ diye dolaşıyor, o zavallı çocuk. Kendini ne zannediyorsa artık’ diye konuştu.

FANTAZİ PEŞİNDE KOŞUYOR
Cem Yılmaz’ın, ’G.O.R.A.’, ’A.R.O.G.’ ve ’Yahşi Batı’ filmleri hakkında, ’Daha güzel hikayeler varken, çok fantaziye kaçıyor’ diyen Zeki Alasya ’Cem Yılmaz’ı yanlış işler yapıyor diye üzülerek takip ediyorum. Bu kadar güzel hikaye varken, bu hikayeleri en iyi canlandıracak tiplerden, en iyi yönetecek kişilerden biriyken niye böyle fantazilerin peşinde koşuyor, anlamıyorum’ diye konuştu.

FATİH AKIN, BENİ İLGİLENDİRMİYOR
ZEKİ Alasya, Almanya’da yaşayan Türk asıllı yönetmen Fatih Akın için ise, ’’Ben Türk değilim, Almanım’ dediği için gündeme almadığım biri. Beni ilgilendirmiyor’ diye konuştu.