Teknoloji
19 Şub 2021 12:25 Son Güncelleme: 19 Şub 2021 12:29

Realme 7 Pro vs Oppo Reno 4! Hangisini Alalım?

Hangisini almalı serimizin yeni konukları BBK Holding çatısı altında olan Oppo ve Realme ile devam ediyoruz. Markalarının birbirlerine neredeyse denk olan cihazlarını sizler için karşı karşıya getirdik. Teknik özelliklere baktığımızda bazı noktalarda Realme 7 Pro öne çıkıyorken kimi zamanda Oppo Reno 4’ün öne çıktığını gözlemledik.

Realme mi Oppo mu? Hangisini tercih etmeli?

Oppo ülkemize geldikten kısa süre sonra aynı kanal içerisinden Realme’de geldi. Ayrıca birçok cihazını da satmaya başladıktan sonra Realme’ye olan ilgi katlanarak arttı. Birçok akıllı telefon kullanıcısı  hangisini alsam diye düşünürken Realme telefonları da listelere ekledi. Ülkemizde en çok tercih sebebi olan orta segmentte bu iki markanın birçok telefonu bulunuyor.

Sizde bu iki markanın telefonlarından Realme 7 Pro veya Oppo Reno 4’ten birini tercih edeceğim ama hangisini tercih etsem bilemiyorum diyorsanız önemli konu; fiyatlar. Realme 7 Pro’nun çıkış fiyatı ve güncel fiyatına oranla indirim yerine zamlanması, zaman zaman yaşanan stokta bulunmama sorunlarıyla beraber kuzeni olarak adlandırabileceğimiz Oppo Reno 4, Realme 7 Pro yerine alınır mı sorusunu da düşündürdü. Siz de eğer bu iki akıllı telefon arasında bir seçim yapacaksanız eğer karşılaştırma videomuza göz atmanızı öneririz.

İyi seyirler…