Spor
14 Eyl 2023 20:36 Son Güncelleme: 14 Eyl 2023 22:32

Real Madrid'li 3 genç futbolcu çocuk istismarı sebebiyle gözaltına alındı

Real Madrid'in 3 genç oyuncusu, çocuk istismarı şüphesiyle İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları'nda İspanyol polis tarafından gözaltına alındı.

Reuters'ta yer alan habere göre, ismi açıklanmayan 3 Real Madrid oyuncusu çocuk istismarı şüphesiyle İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları'nda polis tarafından gözaltına alındı.

3 OYUNCU GÖZ ALTINA ALINDI

İngiliz haber ajansı Reuters, İspanyol polisinin ismi açıklanmayan 3 Real Madrid oyuncusunun çocuklarla ilgili cinsel içerikli film paylaştıkları şüphesiyle gözaltına alındığını duyurdu.

OYUNCULAR GENÇ TAKIMDAN

Haberde gözaltına alınan isimlerin genç takımdan oyuncular olduğu, A takımdan soruşturmaya konu isim olup olmadığının henüz bilinmediği kaydedildi.

"6 EYLÜL'DE ŞİKAYET YAPILDI"

Öte yandan İspanyol basınından El Confidencial'in haberine göre, tutuklananların altyapı akademisinden, yedek takımdan ve üçüncü takımdan üç oyuncu olduğunu ve davanın reşit olmayan kurbanın annesi tarafından 6 Eylül'de Kanarya Adaları'nda yapılan bir polis şikayetinden kaynaklandığı yazıldı.

BU SABAH TUTUKLANDI

Haberde yer alan detaylara göre reşit olmayan bir çocuğun annesi 6 Eylül'de ihbarda bulunarak, tutuklananlardan birinin kızının seks videosunu kaydedip dağıttığı ihbarında bulundu. Olayların Kanarya Adaları'nda meydana geldiği iddia ediliyor. Olaya karışan isimler bu sabah tutuklandı ve soruşturma için polis merkezine götürüldü. Müfettişler cep telefonunun analizine devam etmek ve soruşturmayı ilerletmek için olaya karışan başka kişilerin olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor.