Spor
16 Eki 2023 18:45 Son Güncelleme: 16 Eki 2023 18:48

Real Madrid, Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'ini de istiyor!

Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki yeni yıldız adayı Yasir Boz'a şimdiden Avrupa'nın dev kulüpleri talip oldu. Transferde bir adım öne çıkan takımın Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe, altyapısından yetiştirdiği yeteneklerle Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Arda Güler'i Real Madrid'e gönderen sarı-lacivertilerde, altyapının yeni gözdesi Yasir Boz oldu.

YENİ ARDA GÜLER: YASİR BOZ

NTV Spor'un İngiliz TEAMtalk'dan derlediği habere göre; Fenerbahçe U19 takımında forma giyen Yasir Boz, geleceğin yıldız adayları arasında görülüyor. Avrupa'dan birçok kulübün gözlemcisi genç yeteneği takip ediyor.

REAL MADRİD TRANSFERDE BİR ADIM ÖNDE

Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid, henüz 16 yaşında olan futbolcuyu "takip edilecek oyuncular" listesine ekledi.

Haberin detayında, Arda'yı Türkiye'den İspanya'ya götüren menajer Christophe Henrotay'ın iki kulüp arasında gelecekte yapılacak anlaşmalarda da önemli bir isim olmasının beklendiği ve bu durumun Yasir'in transferinde Real Madrid'i güçlü bir konuma getirdiği belirtildi.

BRIGHTON DA PEŞİNDE

Yasir Boz için "Büyük bir adım atacak bir sonraki Türk yetenek" ifadelerinin kullanıldığı haberde, genç oyuncuyu izleyen diğer kulübün ise İngiliz takımı Brighton olduğu iddia edildi.

ARDA GÜLER'İN REKORUNU KIRABİLİR Mİ?

Yasir'in gelecek yaz büyük bir transfer ilgisine maruz kalacağı ifade edilirken "Avrupa'nın elit takımları, onu çocukluk kulübünden uzaklaştırmak için çok büyük bir bedel ödemek zorunda kalacak." yorumu yapıldı.

Bu iddialara Arda Güler'in rekoruna kıracak isim olup olmayacağı sorularını akıllara getirdi.

2026 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

5 kez U17 Milli Takımı'nda forma giyen Yasir, sarı-lacivertli kulüpte ise kendi yaş grubunun iki yaş üstü olan U19 maçlarında forma giyiyor.

Fenerbahçe ile yakın zamanda profesyonel sözleşme imzalayan genç yeteneğin 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.