Spor
09 Eki 2023 15:49 Son Güncelleme: 09 Eki 2023 15:55

Real Madrid, Arda Güler'i başka takıma gönderecek mi?

Geçirdiği ağır sakatlığın ardından tam sahalara çıkmaya hazırlanırken bir kez daha sakatlanan Arda Güler'e Real Madrid'in kiralık gitmeyi teklif ettiği iddia edilmişti. Futbolcuyu kiralamayacağının sözünü vererek kadrosuna katan eflatun-beyazlıların bu düşüncesi skandal olarak yorumlanmıştı. Kulüp bu iddiaları resmi olmayan yollardan yalanladı ve milli futbolcuya güvendiklerini ifade etti.

Real Madrid'in ABD kampında sakatlanan Arda Güler, menisküs ameliyatı olmuştu. Sahalara dönmek üzereyken bir kez daha sakatlanan futbolcuyu Real Madrid'in ara transfer döneminde kiralayacağı konuşuluyordu. Dünya devi iddiaları yalanladı ve milli futbolcuya güvendiklerini ifade etti.

REAL MADRID, ARDA'NIN YETENEĞİNE GÜVENİYOR

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Real Madrid, Arda Güler'in yeteneklerine hala yüzde 100 güveniyor. Yaşadığı sakatlıklar kulübün futbolcuya bakış açısını değiştirmedi.

ARDA'YI BAŞKA KULÜBE KİRALAMAYACAKLAR

Real Madrid, Arda Güler'i başka bir kulübe kiralamayı da kesinlikle düşünmüyor. Dünya devinde teknik direktör Ancelotti, milli futbolcuya iyileşmesi sonrası planları içinde yer verecek.