Rasim Öztekin'in kızından duygusal paylaşım! "O minik kız çocuğu..."

Pelin Öztekin, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden babası usta sanatçı Rasim Öztekin ile ilgili duygusal bir paylaşım yaptı. Babasıyla çocukluğundan itibaren çekilen fotoğraflarını paylaşan Pelin Öztekin, "Sen benim ilk aşkım, kahramanım, hayranı olduğum dayanağımdın. Sanki dün kulağına 'Kal benimle, ben daha o kadar büyümedim' diye fısıldayan ben değildim. O minik kız çocuğu bir gecede büyüdü" notunu yazdı.

Rasim Öztekin'in kızından duygusal paylaşım! "O minik kız çocuğu..." - Sayfa 1

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçtiğimiz hafta pazar günü geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin ise babasının vefatından bir hafta sonra duygusal bir paylaşım yaptı.


111
Rasim Öztekin'in kızından duygusal paylaşım! "O minik kız çocuğu..." - Sayfa 2

Babasıyla çekilen fotoğraflarını paylaşan Öztekin şunları ifade etti:


211
Rasim Öztekin'in kızından duygusal paylaşım! "O minik kız çocuğu..." - Sayfa 3

"Her şey ne kadar hızlı, aynı gidişin gibi Babiş. Sanki dün kulağına “kal benimle, ben daha o kadar büyümedim” diye fısıldayan ben değildim. Sen yine erken davrandın kaptan!


311
Rasim Öztekin'in kızından duygusal paylaşım! "O minik kız çocuğu..." - Sayfa 4

Yaka iğnesi gibi boynunda uyuttuğun, omuzunda taşıdığın, tekneden denize attığın, elinden tutup maça götürdüğün, babasını hayranlıkla sahnede izleyen, babasını ustası yapıp o yolda ilerleyen o minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm Baba.


411