Rasim Ozan Kütahyalı'nın lüks yalısı çok konuşulacak! "Çıplak kadın" başköşede...

Beyaz TV'de Boşnaklara yönelik çirkin hakaretinden sonra televizyon ekranlarından uzak tutulan ancak son dönemde yıldızı parlatılmak istenen Rasim Ozan Kütahyalı, popüler medya figürlerinden Adem Metan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Siyasi analizlerinde çuvallayan, spor yorumculuğunda baltayı taşa vuran Kütahyalı ile programda daha çok sanat konuşuldu! Videoyu izleyenlerin en çok konuştuğu ise Kütahyalı'nın lüks evi oldu!

Rasim Ozan Kütahyalı'nın lüks yalısı çok konuşulacak! "Çıplak kadın" başköşede... - Sayfa 1

Beyaz Futbol programında futbol yorumculuğu yaptığı sırada Boşnaklara yönelik hakaretlerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, son dönemde yeniden ekranlarda görünmeye başladı. 

Beyaz TV tarafından ekranların kendisine yeniden açılması Boşnakları ayaklandıran Kütahtalı, birkaç gün önce Cüneyt Özdemir'in, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasıyla ilgili canlı yayınına katılmıştı. 

115
Rasim Ozan Kütahyalı'nın lüks yalısı çok konuşulacak! "Çıplak kadın" başköşede... - Sayfa 2

Bir süredir yıldızı yeniden parlatılmak istenen Kütahyalı, son olarak ise popüler medya figürlerinden Adem Metan'ın YouTube kanalına konuk oldu.  

Berat Albayrak'ın istifası konusunda yaptığı öngörülerin hiçbirisi hayata geçmeyen ve siyasetten ağzı yanan Rasim Ozan Kütahyalı, Adem Metan'ın programında daha çok sanat sohbeti yaptı.

215
Rasim Ozan Kütahyalı'nın lüks yalısı çok konuşulacak! "Çıplak kadın" başköşede... - Sayfa 3

Netix'te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizi hakkında uzun uzun analizlerini paylaşan Kütahyalı, sanat üzerine görüşlerini aktarmaktan da geri durmadı. 

315
Rasim Ozan Kütahyalı'nın lüks yalısı çok konuşulacak! "Çıplak kadın" başköşede... - Sayfa 4

Programın Youtube'da yayınlanması ile birlikte, Nagehan Alçı ile evli olan Kütahyalı'nın lüks yalısının dekorasyonu, duvarları süsleyen film afişleri ve posterler, devasa kitaplığı ile çalışma odasının başköşesini ayırdığı ünlü ressam Fernando Botero'ya ait "Çıplak kadın" adlı eserin replikası da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

415