Televizyon
19 Nis 2016 10:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:28

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Aziz Yıldırım'a olay cevap! Masanın altında mıydın?

Beyaz Futbol ekibine sert eleştirilerde bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a, Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında yanıt verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım bu akşam düzenlediği basın toplantısında, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol yorumcularını, kendisine ve kulübe yönelik söylemleri nedeniyle ağır bir dille eleştirmişti.

Rasim Ozan Kütahyalı, Aziz Yıldırım'ın kendisi ve diğer yorumcular hakkındaki "Gerizekalı ve ahlaksız yorumcular, koyuyorlar şişeyi alta, çekiyorlar viskiyi" ithamlarına Beyaz Futbol programında "Biz viski içerken sen masanın altında mıydın" sözleriyle karşılık verdi.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, basın toplantısında Rasim Ozan başta olmak üzere, Beyaz Futbol yorumcularına yönelik şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Galatasaray Kulübü'nü akşam salata yapar gibi kesiyorlar. Ya siz kimsiniz ya... Sizin ne hakkınız var Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş fark etmez. Bunlara alet olan yöneticiler var bazıları benim arkadaşım onlara da kızıyorum. TRT'de öyle. Devletin vergileriyle bol bol paraları dağıtıp ahkam kesiyorlar. Fenerbahçeli dediğim insanlar ne biçim yorumlar yapıyorlar. Tümer Metin sen bu duyguları yaşamadın mı sahadayken? Vallahi ayıp ya... İnsanca bakmak lazım biraz olaylara. Şimdi Rasim Ozan Kütahyalı dün bir yorum yapmış. Geri zekâlıca yorumlar..."

"Spor kültürümüz yok, eğitim kültürümüz yok. Aleyhimizde olaylar gelişsin diye açıklama yapıyorlar. Ahmet Çakar senin akşam yaptığın yani ağzım dilim gitmiyor. Yapma ya iyi hakemlik yapmışsın bunları düşünerek bu topluma iyi şeyler gösterebilrsin. Bu kadar gerizekalı olunmaz ya... Çekiyorlar viskiyi televizyonda konuşuyorlar. Bunların hepsi dönek yarın başka birşey olsun oraya dönerler..."