Spor
24 Mayıs 2022 16:34 Son Güncelleme: 24 Mayıs 2022 16:53

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Ali Koç'a ağır suçlama: Benim anneme kasten küfrettiriyorsun

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile tartışan Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Fenerbahçe taraftarının kanal önündeki görüntülerini paylaşan Kütahyalı, "Ali Koç... Eserinle gurur duyabilirsin. Benim anneme kasten küfrettiriyorsun. Al izle" notunu düştü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Beyaz TV'de Derin Futbol programına konuk olması ve burada yorumculardan Rasim Ozan Kütahyalı ile sert bir tartışma içerine girmesi gündeme bomba gibi düştü.

"ANNEME KASTEN KÜFRETTİRİYORSUN"
Olayın yankıları sürerken Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Yayın esnasında kanal önüne gelen taraftarların görüntülerini paylaşan Kütahyalı, "Ali Koç… Eserinle gurur duyabilirsin. Benim anneme kasten küfrettiriyorsun. Al izle… Kendi 4 senelik başarısızlık tablonu örtmek, nefret ettiğin Aziz Yıldırım'ı yeniden yanına çekmek, tribünleri konsolide etmek için sürekli bana yükseldin. Bu gece her şeyi planlı yaptın Koç" ifadelerini kullandı.

İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın o paylaşımı;

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programının yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, dünkü programda başta 3 Temmuz süreci olmak üzere birçok konuda tartıştı ve ikili arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.