Polemik & Kulis
11 Ağu 2011 04:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:40

RASİM OZAN KÜTAHYALI, YAŞAR NURİ ÖZTÜRK'Ü KÜPLERE BİNDİRDİ!(VİDEO)

"Teravih namazı yoktur" diyen Yaşar Nuri Öztürk katıldığı Yerden Göğe isimli programda Rasim Ozan Kütahyalı ile tartıştı.

Star tv’de yayınlanan Yerde Göğe isimli programın dün akşamki konukları "Teravih namazı yoktur" çıkışıyla gündem yaratan ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, İslam hukukçusu Abdülaziz Bayındır, Tasavvuf Tarihi öğretim üyesi Prof.Dr.Mehmet Demirci idi.

Programda bir hayli sert ve gergin tartışmalar yaşandı. En sert tartışmalardan biri de programın konuklarından Yaşar Nuri Öztürk’ün "Teravih namazı yoktur" şeklindeki açıklaması için halkla yapılan röportajın yayınlanmasının ardından koptu.

Yaşar Nuri Öztürk halkla yapılan röportajlarda aleyhine söylenen sözlere sinirlenince olanlar oldu. Öztürk röportaj yapılan kişileri "şarlatan" olarak nitelendirdi. Bunun üzerine Kütahyalı Öztürk’e ‘’Bir ilahiyat profesörü olarak halka şarlatan olarak hitap etmek doğru mu?’’ sorusunu yöneltti. Öztürk’ün Rasim Ozan Kütahyalı’ya: ‘’Sen programını yap, senin yaşın kadar ben televizyon izledim. Bu VTR’de izlenenlerin tersini söyleyen 500 kişi bulurum’ Mikrofon alıp sokağa çıksam bir dakika ekran karşısında oturamazsın" dedi. Bunun üzerine iyice gerilen stüdyoda Kütahyalı: ‘’Bulursun tabi Etiler’de, Bebek’te bulursun! Sözünü söyledi. Sinirlendiği her halinden belli olan Öztürk: ‘’Etiler ve Bebek’te yaşayanlar halk değil mi?’’ diye çıkıştı


YAŞAR NURİ ÖZTÜRK’Ü KÜPLERE BİNDİ! İŞTE O ANLAR...

YA YARIN BEN DE STRİPTİZ YAPARSAM!