Televizyon
13 Eyl 2011 14:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:48

RASİM OZAN GÜLME KRİZİNE GİRİP YAYINI TERK ETTİ!

Ahmet Çakar'ın sözleri karşısında kendini tutamayan Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında gülme krizine girdi. VİDEO

Göktuğ Sevinçli’nin modere edip Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar’ın yorumcu olarak katıldığı Derin Futbol’un bu haftaki konukları Engin Verel ve Fenerbahçe’nin avukatı Emin Özkurt’tu.

PROGRAMDA NEŞELİ ANLAR YAŞANDI
Fenerbahçe ve şikenin masaya yatırıldığı programda, Fenerbahçe Spor Kulübü avukatı Emin Özkurt’ta, Fenerbahçe’nin CAS davasında ki son durumuna yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Programda hararetli dakikaların yanı sıra, neşeli anlarda yaşandı.

AHMET ÇAKAR KONUYU DAĞITTI
Önemli konulara değinilen program yaklaşık 3 saat sürünce, konularda canlı yayının sonlarına doğru dağılmaya başladı. Programın sonlarda doğru konuşan Ahmet Çakar, konuştuğu konuyu unutup farklı konulara girince "Siz manasız konuşunca bende manasız konuşuyorum. Bu dediklerimin ne anlama geldiğini bende bilmiyorum. Konuyla ne bağlantısı var onu da bilmiyorum." dedi.

RASİM OZAN KRİZE GİRDİ
Bu sözlerin ardından stüdyoda bir kahkaha tufanı koparken Rasim Ozan Kütahyalı ise adeta gülme krizi geçirdi. Rasim Ozan Kütahyalı uzun süre güldükten sonra konuşmak istedi, ancak geçirdiği gülme krizi konuşmasına bir türlü müsaade etmedi. Bir türlü sakinleşemeyen Rasim Ozan Kütahyalı gülmeye devam edince, Ahmet Çakar "Rasim, Engin siz şaşırdınız. Siz ufak ufak bir çıkın bakayım. Hadi kardeşim işin şeyi çıktı. Olmaz ayıp denen bir şey var" diyerek Rasim Ozan Kütahyalı’dan yayını terk etmesini eleştirdi.

 GÜLME KRİZİNE GİREN RASİM OZAN YAYINI TERK ETTİ!