Gündem
08 Mar 2014 00:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:59

Rasim Ozan coştu bir kere: Laikler dış kapının mandalı bile değil!

Dinamit programında konuşan Rasim Ozan Kütahyalı, 'laiklerin artık bu ülkenin dış kapının mandalı bile olmadığını' söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Latif Şimşek ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın birlikte sundukları Dinamit programı ilginç açıklamalara sahne oldu. Rasim Ozan Kütahyalı, dün akşam tahliye olan Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ile ilgili konuşurken çok çarpıcı ifadeler kullandı.

Başbuğ'un cezaevinden çıktıktan sonra yaptığı ''kin ve nefretten uzak açıklamalarını'' sürdürmesi halinde Türkiye'de bir kırılma noktası olabileceğini belirten Kütahyalı, sonrasında ise şoke eden açıklamalar yaptı. Kütahyalı, ''Eskiden hem laiklik hem de Türklükleriyle övünen bir kesim vardı. Kendilerini bu ülkenin sahibi olarak görürlerdi. Artık durum değişti. Şu anda onlar dış kapının mandalı bile değil. Zaten Gezi olaylarının çıkmasının nedeni de budur'' diye konuştu.

Kütahyalı daha sonra CHP'yi siyasi bir aktör olarak dahi görmediğini de ifade etti ve ekledi: ''CHP şu anda siyasi bir yıkım içerisinde olan laik kesimi rahatlatıyor'' dedi.