Televizyon
19 Eki 2012 09:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:17

RASİM OZAN CANLI YAYINDA İSYAN ETTİ; ''FATİH ALTAYLI'DAN HESAP SORULSUN''

Altaylı'nın türbanlı kızlara ettiği hakareti bir adım ileri taşımasına en sert tepki Kütahyalı'dan geldi. VİDEO

TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu"na 28 Şubat post-modern darbesine ilişkin bilgi veren gazeteci Fatih Altaylı’nın türbanlı kızlara ettiği hakareti bir adım ileri taşımasına en sert tepki Rasim ozan Kütahyalı’dan geldi. Altaylı’yı oldukça sert sözlerle eleştiren Kütahyalı “ayaklanma “çağrısı yaptı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Adalet Masası” programında Rasim Ozan Kütahyalı ’nın gündeminde gazeteci Fatih Altaylı ’nın TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu ’na verdiği ifade vardı.

“Bugün hala bu zihniyetten hala yeterince hesap sorulamıyor.” diyen Kütahyalı, Altaylı ’dan hesap sorulması gerektiğini ifade ederken şunları söyledi:

HALA SÜMSÜKLÜK... HALA PISIRIKLIK...

Hala bu arkadaş konumunu muhafaza ediyor. Bu zihniyet hükümranlığını sürdürüyor. Maalesef Ak Parti ’yi ve Gülen hareketini destekleyen meydanında, çok değerli istisnalar hariç çoğunluğu bu zihniyete karşı ezikliğini ve kompleksini koruyor. Bu zihniyet sizleri bizleri, bu ülkenin dindarlarını, demokratlarınız ezmiş olabilir. Ama hala kalkmayacak mısınız? Hala ayaklanmayacak mısınız? Hala kompleks, hala eziklik, hala sümsüklük, hala pısırıklık… Daha nereye kadar.. Dana ne söylemesini istiyorsunuz. Daha ne söyleyecek ki bu zihniyet, daha ne kadar hakaret edecek ki!

İŞTE O İSYAN : VİDEO