Televizyon
22 Mar 2021 21:32 Son Güncelleme: 22 Mar 2021 21:36

Ramo'ya flaş transfer! Usta oyuncu kadroya dâhil oldu

Show TV'nin aksiyon dolu dizisi Ramo, usta oyuncu Hülya Gülşen ile anlaştı.

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Ramo, aksiyon dolu serüvenine hız kesmeden devam ediyor. Kadrosuna dönem dönem yeni isimleri hail eden iddialı yapım, bu kez usta oyuncu Hülya Gülşen ile anlaştı.

DİZİDEKİ ROLÜ BELLİ OLDU

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo, güçlü kadrosuna usta oyuncu ile devam edecek. Hülya Gülşen, yeni katılacağı dizide, görme engeli olan profesör Tezer Bilen'e hayat verecek. Fizik profesörünü canlandıracak olan Gülşen'in hangi bölümle ekrana geleceği ise netlik kazanmadı.

HÜLYA GÜLŞEN KİMDİR?

14 Eylül 1965 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Hülya Gülşen, Ankara Devlet Konservatuarı'na, özel bir sınavla 14 yaşında girdi. Tiyatro serüveni resmi olarak 1979 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'na girmesiyle başlayan ünlü oyuncu, konservatuvarda okurken aynı zamanda dışarıdan liseyi de bitirdi.1984 yılında bitirdiği Ankara Devlet Konservatuarından sonra Devlet Tiyatrolarına katıldı. Oyunculuğun yanı sıraseslendirmen ve oyuncu koçluğu gibi faaliyetlerde de bulunan Hülya Gülşen, Hadi İnşallah, Çalıkuşu, Unutursam Fısılda, Asla Vazgeçmem gibi önemli yapımlarda yer aldı.