Magazin
26 Ağu 2011 17:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

RAMAZAN'DA AŞK BAŞKADIR!

Seda Sayan ve yazar Tuna Kiremitçi arasında aşk sinyalleri..

Geçtiğimiz günlerde Tuna Kiremitçi ile Hilton Otel'in terasında romantik bir akşam geçiren Sedan Sayan bugünkü programına konuk olan Ebru Yaşar'a, bir gamzeliyi beğendiğini açıkladı. Ebru Yaşar'ın gamzelerine takılan Seda Sayan ''Ben bir gamzeliyi beğeniyorum. O da Tuna Kiremitçi" dedi.

Tuna Kiremitçi ise geçtiğimiz günlerde köşe yazısında Türkiye'nin en güvenilir kadını Seda Sayan'ın kendisiyle röportaj yapmak istediğini ve Hilton Otel'in terasında buluştuklarını yazmıştı..

BAŞIM DÖNDÜ

Seda Sayan'la bir akşamüstü Hafta başı sürpriz bir telefon. Son derece nazik bir ses "Seda Hanım sizinle röportaj yapmak istiyor" dedi. Dile kolay, Türkiye'nin en güvenilir kadını çağırıyordu. Bu gibi durumlarda hep yaptığım gibi, danışmak için Neyzen Tevfik'i aradım. "Şimdi konuşamam. Nâzım'la bowling oynuyoruz. Ayrıca kazık kadar adamsın, ne yapacağına kendin karar ver!" Sonuçta "Sabahların Sultanı" ile bir akşamüstü, Hilton'un terasında buluştuk. Hem yükseklik hem de karşımdakinin meşhurluğu yüzünden başım döndü. En son İbrahim Tatlıses ile tanıştığımda böyle olmuştum.

SEDA SAYAN BENİ BU TARAFIYLA ÇARPTI

Üstelik Seda Sayan beni görünce hakkında yazdığım her şeyi hatırlamaya başladı. Bilhassa iğneleyici şeyleri. Kendimden biliyorum, hakkınızda atıp tutmuş biriyle sonradan karşılaşmak garip bir haldir. O ne yazdığını unutmuştur ama siz kelime kelime hatırlarsınız. Seda Sayan da hatırlıyordu. Neyse ki gerçek bir leydi gibi bunu işine yansıtmadı. Hatta dünyanın en sıkıcı konuğu olmama rağmen yılmadı. Özel hayatımla ilgili vermediğim cevaplara anlayış gösterdi. Gamze geyiğine falan fazla girmedi. Nedense meşhurlar hep televizyonda olduklarından çok daha normal ve sempatiktirler. Seda Sayan da öyleydi. Tek fark, pek çok meşhurun yaptığı gibi meşhurluğundan dolayı özür dilemiyordu. Tam aksine, gurur duyuyordu Seda Sayan olmaktan. Oğulcan'ın annesi olmaktan. Hatalarından ders almaktan. Elif Şafak'ı canlı yayına çıkarmaktan. İtiraf edeyim, beni bu tarafıyla çarptı. O zaman anladım ki boşuna Seda Sayan olunmuyor. "Kadınlar tarafından sevilmek ne demek biliyor musun?" dedi, röportajın sonunda: "Bu dünyada çok az kadına nasip olan bir şey. Güvenilir olduğuma değil, asıl buna şükrediyorum!" Arabaya biner binmez Neyzen Tevfik'i aradım. "A evet, burada sabahları seyrediyorum o kızı" dedi: "Akşamüstü de aynıysa beni tanıştırsana!"