Spor
07 Kas 2022 20:20 Son Güncelleme: 07 Kas 2022 20:24

Rakip takım taraftarlarına el hareketi çekti, cinsel organını gösterdi ve ortalık karıştı

Olayların adamı Mario Balotelli yine gündem oldu! Sezon başında Adana Demirspor'dan ayrılarak İsviçre Ligi ekiplerinden Sion'un yolunu tutan Mario Balotelli, yeni takımında da rahat durmuyor.

Türkiye'de geçtiğimiz yıllara oranla saha içindeki oyunuyla konuşulan İtalyan yıldız, ayrılığı sonrasında yine hareketleriyle futbol gündemini sallamaya başladı. Golcü oyuncu, takımının Basel ile oynadığı karşılaşmada rakip taraftarlara el hareketi çekti.

Yine Mario Balotelli yine olay! Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'a transferiyle büyük bir sürprize imza atan yıldız futbolcu, Türkiye'de 35 maça çıkmış ve 19 gol - 7 asistlik bir performans göstererek dikkatleri üzerine çekmişti. Adana Demirspor formasıyla saha dışındaki hareketlerinden çok saha içi performansıyla konuşulan İtalyan golcü, ayrılığı sonrasında yine problem yaşamaya başladı.

MARIO BALOTELLI OLAY OLDU

Adana Demirspor'dan ayrılmadan önce teknik direktör Vincenzo Montella ile saha içinde tartışan Mario Balotelli, daha sonra İsviçre Ligi ekiplerinden Sion'un yolunu tutmuştu.

MAÇ, 0-0 BİTTİ

İsviçre Süper Ligi'nin 15. haftasında karşı karşıya gelen Basel ile Sion'un maçı 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı.

ISLIKLI TEPKİ

Karşılaşmanın en çok konuşulan ismi ise Mario Balotelli oldu. Müsabakada sakatlanarak kenara gelen yıldız futbolcu, Basel taraftarları tarafından ıslıklı tepkiyle karşı karşıya kaldı.

ORTA PARMAĞINI GÖSTERDİ

Basel taraftarlarına doğru sinirli bir şekilde yönelen Mario Balotelli, orta parmağını tribüne gösterdi. Görev yapan hakemlerin görmediği, VAR müdahalesinin ise gerçekleşmediği anda Balotelli'ye herhangi bir kart çıkmadı.

BUNUNLA DA YETİNMEDİ...

Le Matin'in haberine göre; Balotelli, kendisine yapılan ırkçı tezahüratlar nedeniyle bu denli sinirlendi ve bu hareketleri gerçekleştirdi.

"SALDIRMAYA ÇALIŞTI"

Blick Gazetesi'nin iddiası ise daha farklı... Haberde Balotelli'nin orta parmak hareketinden sonra Basel tribünlerine saldırmak istediği fakat Sion teknik heyetinin olayların büymesini engellediği ifade edildi.

CEZA ALACAK MI?

Mario Balotelli'nin Basel-Sion maçında yaptığı hareket İsviçre Futbol Federasyonu'nu da harekete geçirdi. Daha önce benzer olayların yaşandığı emsal kararların olduğu belirtilirken Balotelli'nin en az 2 maç ceza alması bekleniyor. Federasyonun olayla ilgili soruşturma başlatacağı ve cezanın 5 maça kadar yükseltilmesinin gündeme gelebileceği belirtildi.