Polemik & Kulis
04 Şub 2016 14:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:20

Rahmi Turan'dan Ortadoğu gazetesine sert tepki: Siz kimsiniz yaa?

Bahçeli'nin evlilik programlarına ilgisi olduğunu yazarak MHP'ye yakın Ortadoğu gazetesinden tepki gören Sözcü yazarı Rahmi Turan'dan cevap var.

Sözcü yazarı Rahmi Turan, 'Devlet Bahçeli'nin bilinmeyen yönleri' başlıklı yazısında, Devlet Bahçeli'nin sürekli evlilik programı izlediğini, çok monoton bir yaşam tarzı olduğunu ve Meral Akşener'e küsmesinin alınganlığından kaynaklandığını yazmıştı.

MHP'ye yakın Ortadoğu gazetesi, Sözcü yazarının Devlet Bahçeli hakkında ortaya attığı iddialara sert bir dille tepki gösterdi. Gazete, sürmanşetinden 'Bu edepsiz kalemin iftiralarına sessiz kalma Ülkücü' diyerek duyurduğu haberde, Sözcü yazarı hakkında şu ifadeleri kullandı: 'Ona alçaklığın, ahlaksızlığın bile bir sınırının olduğu hatırlatılmalıdır.'



Ortadoğu gazetesinin bu tepkisine Sözcü yazarının cevabı gecikmedi.

Rahmi Turan 'Vay vay! Bu ne tehdit böyle?!' başlıklı köşesinde şunları yazdı:

Ben Devlet Bahçeli için “İnsan olarak namuslu biri. Hırsızlığın revaçta olduğu, sahtekârların, rüşvetçilerin, ahlâksızların el üstünde taşındığı günümüzde dürüst kalmak önemli bir özelliktir. Paraları sıfırlamıyor, tam tersine yıllardır maaşlarını hayır kurumlarına dağıtıyor. Günümüzde böyle başka bir siyasi yok” demişim. Kötü mü söylemişim?

Bu arada onun elini çok yıkama alışkanlığından, uçağa binmediği için seçim gezilerine bile karayoluyla gittiğinden, TV'de evlilik programlarını izlediğinden bahsetmişim.

Ne var bunlarda?

Bugün, uçak korkusu olan, TV'de evlilik programlarını izleyen, elini fazla yıkayan milyonlarca insan var. Çok doğal, insani bir durum değil mi bu?

Bir kısım akılları havada fanatikler bunlara kızmışlar!

'Okunmayan bir gazete! Tirajı çok düşük! Adı: Ortadoğu…

İşte o gazete (salı günkü nüshasında) beni hedef göstererek “Bu edepsiz kaleme sessiz kalma ülkücü!” diye sürmanşet attı. Açıkça hedef gösterdi!

Bunların demokrasi anlayışı (!) bu işte… Akılları sıra beni korkutacaklar!

Siz kimsiniz yaa? İşlerinizi böyle tehditle, kabadayılıkla mı yürütürsünüz?

Allah bu devleti sizin elinize düşürmesin!'

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ