Rafet El Roman'a yakalama kararı çıkarılacak

Eski kayınpederi Atilla Kaplakarslan’a sosyal medyada hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 3 ay hapis istemiyle yargılanan ve savunması alınmayan Rafet El Roman’a yakalama emri çıkarılacak

Rafet El Roman'a yakalama kararı çıkarılacak - Sayfa 1

Eski kayınpederi Atilla Kaplakarslan’a sosyal medyada hakaret ettiği iddiasıyla 2 yıl 3 ay hapis istemiyle yargılanan ve savunması alınmayan Rafet El Roman’a, adresini bildirmediği takdirde yakalama emri çıkarılmasına karar verildi.

110
Rafet El Roman'a yakalama kararı çıkarılacak - Sayfa 2

Rafet El Roman ile Ceren Kaplakarslan 6 Ekim 2016’da Almanya’da boşanmıştı. Boşanma davasından iki ay sonra Rafet El Roman, sosyal medyada eski kayınpederi Atilla Kaplakarslan’a yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulundu.

210
Rafet El Roman'a yakalama kararı çıkarılacak - Sayfa 3

Bunun üzerine Kaplakarslan, avukatı Nazmi Tırlı aracılığı ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na eski damadı hakkında suç duyurusu yaptı.

310
Rafet El Roman'a yakalama kararı çıkarılacak - Sayfa 4
Savcılığa “şüpheli” sıfatıyla ifade veren Rafet El Roman, “Şikayetçi, boşanmış olduğum eşimin babasıdır. 2016 yılında eşimden boşandım. Boşanma davası sonrası Atilla Kaplakarslan sosyal paylaşım sitelerinde, televizyonda, basında bana yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulundu. Ben de onun bu paylaşımları üzerine paylaşımlarda bulundum. Suçlamayı kabul etmem” dedi.
410