Reklam PR
19 Tem 2011 12:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:35

PwC TÜRKİYE İLETİŞİM ORTAĞI OLARAK HANGİ ŞİRKETİ SEÇTİ?

PwC Türkiye, gerçekleştirdiği konkur süreci sonucu birlikte çalışacağı halkla ilişkiler ajansını belirledi.

Tüm dünyada en üst düzey sektör uzmanlığı ile denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri alanlarında müşterilerine aradıkları değeri katan PwC Türkiye, gerçekleştirdiği konkur süreci sonucu birlikte çalışacağı halkla ilişkiler ajansını belirledi. PwC Türkiye iletişim faaliyetlerini, 19 yıllık geçmişinde ulusal ve çok uluslu markalara verdiği hizmetlerle pek çok başarıya imza atan ve son dönemde önemli konkur süreçleri ile adını sıkça duyuran Capitol Ogilvy Public Relations’ın danışmanlığı ile yürütme kararı aldı.

Ajansın, son iki yılda kazandığı konkurlar ile başarısına başarı kattığını ve bu kazanımlar arasında PwC gibi çokuluslu bir markanın daha yer almasının çok değerli olduğunu vurgulayan Capitol Ogilvy Public Relations Genel Müdürü Emine Çubukçu, “Kurulduğumuz 1992 yılından bu yana, her biri sektörünün lideri ulusal ve çok uluslu müşterilerimize fark yaratan bir anlayış ile hizmet sunuyoruz. Stratejik iletişim danışmanı olarak bizi tercih eden müşteri portföyümüze PwC gibi çok değerli bir uluslararası markanın katılmış olması nedeniyle çok gururlu ve mutluyuz” dedi.

154 ülkede 161.000’i aşkın çalışanı ile yeni bir yaklaşım ve pratik tavsiyeler üretmek üzere müşterileri ile düşünce, deneyim ve çözüm önerilerini paylaşan PwC, 1981’den bugüne 30 yıldır faaliyet gösterdiği Türkiye’de, İstanbul’da iki, Ankara’da, Bursa’da ve İzmir’de birer ofis olmak üzere toplam 5 ofiste, yaklaşık 1.100 kişilik profesyonel kadrosu ile Türk iş dünyasının aradığı değeri yaratmak için hizmet sunuyor.


PwC Hakkında
PwC, tüm dünyada en üst düzey sektör uzmanlığı ile sundukları denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri ile müşterilerine aradıkları değeri katmaktadır. 154 ülkede 161.000’i aşkın çalışanı ile PwC, yeni bir yaklaşım ve pratik tavsiyeler üretmek üzere müşterileri ile düşünce, deneyim ve çözüm önerilerini paylaşır. PwC 1981’den bugüne 30 yıldır faaliyet gösterdiği Türkiye’de, İstanbul’da iki, Ankara’da, Bursa’da ve İzmir’de birer ofis olmak üzere toplam 5 ofiste, yaklaşık 1.100 kişilik profesyonel kadrosu ile Türk iş dünyasının aradığı değeri yaratmak için hizmet sunmaktadır.
Capitol Ogilvy Public Relations Hakkında
1992’de kurulan Capitol Halkla İlişkiler, güçlü bir yerel marka olarak elde ettiği başarı sonucunda 2000 yılında global bir iletişim devi olan WPP Group tarafından satın alınarak, Türkiye’de yüzde 100’ü çok uluslu bir firma tarafından satın alınan ilk halkla ilişkiler şirketi ve Ogilvy Public Relations Worldwide’ın Türkiye ofisi oldu. Müşterilerine stratejik iletişim ve halkla ilişkiler danışmanlığı kapsamında algılama yönetimi, etkinlik yönetimi, medya ilişkileri, kurum içi iletişim, medya eğitimi ve kriz yönetimi alanlarında bilgi aktarımı yapan ve hizmet veren Capitol Ogilvy Public Relations’ın farklı sektörlerden ve her biri alanında lider olan çok uluslu ve ulusal kuruluşları içeren portföyünde ABD Hazine Bakanlığı (Amerikan Doları Yenileme Projesi), Adidas, Bosch Ev Aletleri, EriaPartners, Gaggenau, Henkel, ve Henkel Markaları, Intel, Lezita, Marshall, BP, Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, RMK Marine, Seranit, Vanucci, Sütaş Büyümix, Hüptrik ve Tatlımm , Yapı Endüstri Merkezi, Universal Hastaneler Grubu, Siemens Ev Aletleri, Sony, Türk Telekom  ve Zebra Technologies  bulunuyor.