Putin'in yürüyüşü gündem oldu! Yürürken sağ kolu neden sabit?

Ukrayna'yı işgal kararıyla tüm dünyanın tepkisini çeken Vladimir Putin'in vücut dili mercek altına alındı. Rus lider Putin'in yürüyüşündeki detay yeniden gündem oldu. Sağ kolu sabit şekilde yürüyen Putin'in bu özelliğinin arkasında KGB geçmişinin olabileceği belirtiliyor.

Putin'in yürüyüşü gündem oldu! Yürürken sağ kolu neden sabit? - Sayfa 1

Putin'in yürüyüşü yeniden gündem oldu. Ukrayna'yı işgal için ordusuna emir veren ve 12 gündür akan kan nedeniyle bütün dünyanın tepkisini çeken Rus liderin vücut dili, mercek altına alındı. Putin'in yürüyüşündeki bir detaya dikkat çeken uzmanlar, ilginç bir bağlantıya odaklandı.

112
Putin'in yürüyüşü gündem oldu! Yürürken sağ kolu neden sabit? - Sayfa 2

PUTİN, YÜRÜRKEN NEDEN SAĞ KOLUNU SABİT TUTUYOR?
Yürürken hep sağ kolunu sabit tutan Putin'in bu sırrını çözmek isteyen analistler, dikkatlerini Rus liderin geçmişine çevirdi.

212
Putin'in yürüyüşü gündem oldu! Yürürken sağ kolu neden sabit? - Sayfa 3

Putin'in sağ elini geride tutmasının nedenini araştıran Portekiz, İtalya ve Hollandalı nörologlar; çalışmalarının ardından iki ihtimali öne çıkardı.

312
Putin'in yürüyüşü gündem oldu! Yürürken sağ kolu neden sabit? - Sayfa 4

'PAKİNSON' İDDİASI ARAŞTIRILDI AMA...
Analistlere göre, Putin'in yürürken sağ elini sabit tutması ve sol elini daha fazla hareket ettirmesi Parkinson hastalığının başlangıcı olabilirdi. Ancak kamuoyunda bilinen bilgilere göre Rus liderin böyle bir hastalığı yok.

412