Magazin
28 Mayıs 2018 09:03 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:14

Pucca'nın boşanma açıklamasına eşinden yanıt! "İllet cazgır inatçı bir kadın olmana rağmen..."

Selen Pınar Işık, 2015 yılında evlendiği oyuncu Osman Karagöz'den boşanma kararı aldı.

Pucca adıyla tanınan yazar ve sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık, 2015 yılında evlendiği oyuncu Osman Karagöz'den boşanma kararı aldığının sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Pucca, boşanma kararını sosyal medya hesabından duyurdu:

"Osi ile evliliğin sonuna geldik. İnanılmaz direndim, yemin ederim çok uğraştım ama yok olmadı... Sonuna kadar aşık ol, çabala, çırpın yok.."

Osman Karagöz'den Pucca'ya yanıt

Pucca'nın sosyal medyadan yaptıı boşanma açıklamasına, esi Osman Karagöz'den yine sosyal medya üzerinden yanıt geldi. Karagöz, şu mesajı paylaştı:

"Ya hacı biliyorum ben çok iyi bir adam olamadım.bu konuşmalara nerden başlanır onu da pek çözemiyorum ama bekarken hayatımın kendi içinde en kaybolduğu anda evlendim. Düzenli hayata ayak uydurmam ilk başlarda zaman aldı ya evden çıkmadım a sosyal oldum ya çok sosyal olup saçmaladım ortasını bulamadım daha doğrusu .sonra karım hamile kaldı bir dış gebelik geçirdi iç kanamadan gidiyordu kadın tam o psikolojiden çıktı hamile kaldı ve ben bütün bu olanların arasında ne olduğunu anlamadan onu yalnız bıraktım. Çünkü bende neyin ne olduğunu anlamıyordum . Aptalca kararlar verdim hayatımın her evresinde olduğu gibi. Onun içten içe çığlıklarını duymadım. Sanırım bencillik yaptım biraz. Ben karımı seviyorum ve düzeleceğini biliyorum bu durumun  Biz seninle daha ne yollar aşacağız, başındayız daha dur. Ben ilk sınavda kağıdıma bakabilir miyim aptallığını yapmış olabilirim. Depresyonunu anlamadım, değişimine ayak uyduramadım, korktum. Bunu da atlatırız. İllet cazgır inatçı bir kadın olmana rağmen ben seni böyle seviyorum. Bi de Pınar’a söyleyin beni engellemiş direct mesajlarım durmuyor, yürüyen yürüyene ben olsam beni bırakmazdım."