Psikolojik rahatsızlıklarını uzman psikolog yorumladı! Sinan Sardoğan hakkında şoke eden detaylar

Arife Gökçe'nin kaybından sorumlu tutularak Müge Anlı'ya çıkarılan Sinan Sardoğan, 12 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel tacizden cezaevine gönderilmişti. Sapık Sinan'ın rahatsızlıklarını uzman psikolog anlattı.

Psikolojik rahatsızlıklarını uzman psikolog yorumladı! Sinan Sardoğan hakkında şoke eden detaylar - Sayfa 1

Müge Anlı'nın sunumuyla atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Sinan Sardoğan olayı günlerce konuşulmuştu. Arife Gökçe'nin kaybından sorumlu tutulan Sinan Sardoğan iddiaları reddetmişti. Sardoğan daha sonra 12 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel tacizden hapse gönderilmişti.

115
Psikolojik rahatsızlıklarını uzman psikolog yorumladı! Sinan Sardoğan hakkında şoke eden detaylar - Sayfa 2

Onedio'da yer alan habere göre; uzman psikolog Pınar Alemdar, ekranlarda gördüğü kadarıyla Sinan Sardoğan'ın olabilecek psikolojik rahatsızlıklarını sıraladı. Gerçek bir psikoterapi seansı olmadığından, Sinan'ın sahip olabileceği 'olası' psikolojik rahatsızlıkları bizler için semptomları ve örnekleriyle birlikte açıkladı.

215
Psikolojik rahatsızlıklarını uzman psikolog yorumladı! Sinan Sardoğan hakkında şoke eden detaylar - Sayfa 3

Kendisinin akıl sağlığı yerinde raporu var fakat programı takip eden psikoloji uzmanları da dahil olmak üzere tüm izleyiciler, Sinan'ın büyük bir problemi olduğunu düşünüyor. Uzman psikoloğun gözüne çarpan ilk semptom 'Antisosyal Kişilik Bozukluğu' oldu.

315
Psikolojik rahatsızlıklarını uzman psikolog yorumladı! Sinan Sardoğan hakkında şoke eden detaylar - Sayfa 4

'Antisosyal Kişilik Bozukluğu'nu genelde 1.5 yaşından sonra bireylerde görülmeye başlayan, başkalarının hak ve özgürlüklerine karşı duydukları saygısızlık ve ihlal örüntüsü olarak belirtebiliriz. Antisosyal Kişilik Bozukluğu'nda tanı ancak birey 18 yaşına geldiğinde konulabilir fakat kişi 15 yaşına gelmeden semptomlara sahip olduğu görülebilir. Bu davranışların şizofreni veya bipolar bozukluğundan bağımsız olarak görülebiliyor.'

415