Psikolog Esra Ezmeci'ye akıllara durgunluk veren sorular!

Son olarak Fulya ile Umudun Olsun programından hatırlanan psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, "Bir erkek evlenmek istediği kızla cinsel birliktelik yaşamak istiyorsa, gerçekten seviyor mudur?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

Psikolog Esra Ezmeci'ye akıllara durgunluk veren sorular! - Sayfa 1

Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılmasıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

122
Psikolog Esra Ezmeci'ye akıllara durgunluk veren sorular! - Sayfa 2

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, akıllara durgunluk veren itirafları da paylaşmayı ihmal etmiyor.

222
Psikolog Esra Ezmeci'ye akıllara durgunluk veren sorular! - Sayfa 3

"CİNSEL İSTEK DUYGUYLA ALAKALI DEĞİLDİR"
"Bir erkek evlenmek istediği kızla cinsel birliktelik yaşamak istiyorsa, gerçekten seviyor mudur?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çeken Ezmeci, "Bu tek kriter değildir, gerçek sevginin diğer kriterlerini uzun süredir sağlıyorsa, cinsel istek duyguyla alakalı değildir" yanıtını verdi.

322
Psikolog Esra Ezmeci'ye akıllara durgunluk veren sorular! - Sayfa 4

KAN DONDURAN SORU!
Başka bir soru-cevapta ise; "Babam birine tecavüz etmiş. Bu gerçekle büyüdüm. İçimde koca bir nefret, güvensizlik... Ne yapmalıyım?" sorusuyla kan dondurdu.

422