Spor
11 Oca 2024 14:11 Son Güncelleme: 11 Oca 2024 14:14

PSG'nin gözü Sacha Boey'de!

Fransız devi Paris Saint Germain (PSG), Galatasaray'ın yıldız sağ beki Sacha Boey'i transfer listesine yazdı.

Galatasaray forması altında ortaya koyduğu başarılı performans ile Avrupa devlerinin radarına giren ve 22 milyon Euro ile Süper Lig’in en değerli futbolcusu unvanını eline geçiren Sacha Boey, son olarak Fransız ekibi Paris Saint Germain’in (PSG) gündemine geldi.

Telefoot’un haberine göre PSG’nin sağ beki Nordi Mukiele’nin Bayern Münih’e transferi gerçekleşmek üzere. Resmi imzalar atılırsa Fransızlar da Sacha Boey için sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalacak. İngiliz ekibi Arsenal’in de yakından takip ettiği Sacha Boey için Galatasaray’ın beklediği bonservis bedeli ise minimum 25 milyon Euro.

Cimbom’la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Fransız sağ bek, bu sezon çıktığı 29 maçta 2 gol atma başarısı gösterdi.

AĞRI HİSSETİ, SİVAS'TA YOK
Galatasaray, Sivasspor maçı öncesindeki son idmana yönelik paylaşılan fotoğraflarda yer alan ancak kafilede olmadığı bilgisi sosyal medyaya düşen Boey için ilginç bir açıklama yayımladı.

Son idmanda dizinde ağrı hissettiğini söyleyen futbolcumuz Boey, tedbir amacıyla Sivas’a götürülmedi” ifadeleri kullanıldı. Bu açıklama, transfer iddialarını güçlendirdi.