Gündem
27 Nis 2010 11:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:15

''PROFESÖR BENİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ!'' UĞUR DÜNDAR'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Uğur Dündar canlı yayında fena coştu! Ünlü anchorman işkenceci polisleri teşhir etti, devletin işkence politikasını eleştirdi, adli tıptan aldığı ölüm tehditini anlattı...

Star haber anchormani Uğur Dündar canlı yayında çarpıcı açıklamalarıyla işkenceci devlet görevlilerine ve Adli Tıp Kurumundaki çarpıklıklara dikkat çekti. Siirt’te yaşanan tecavüz ve cinayet vahşeti haberiyle ilgili bir uzman konuk ağırlayan Dündar, haberden sonra hayli ilginç yorumlar yaptı.

Dündar sol görüşe sahip insanların Türkiye’de devlet tarafından işkencelerden geçirildiğini, bazılarını işkenceler sonucu öldürüldüğünü söyledikten sonra çok ünlü bir Adli Tıp profesörü tarafından nasıl ölümle tehdit edildiğini de anlattı.

Uğur Dündar: Ülkede yıllarca sadece sol görüşlü olduğu için ’komünist’ suçlamasıyla insanlar akıl almaz işkenceler sonucu öldürüldü ve bu işkenceleri yapan devlet görevlileri ya mahkemelerde aklandı ya da devletin isteğiyle bu davalar sümenaltı edildi. Devletin emriyle bu işkenceleri yapan görevliler daha sonra bir çok yolsuzluk da yaptılar. Bunu kendilerine hak olarak gördüler. Anlı şanlı ünlü bir adli tıp profesörü de beni adli tıp kurumunun içinde, kendi kişisel çıkarları için haberlerim nedeniyle ölümle tehdit etti. Nedim Şener’in kaleme aldığı ve hayatımı anlatan ’İşte hayatım’ adlı kitapta da bu olay detaylarıyla yer alıyor.