Magazin
14 Eyl 2023 09:23 Son Güncelleme: 14 Eyl 2023 09:27

Prof. Nihat Hatipoğlu'ndan korkutan haber!

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan kötü haber geldi. Daha önce de hastaneye yatarak sevenlerini korkutan Hatipoğlu bu kez ameliyat olacağını duyurdu. Sosyal medyadan sevenlerine seslenen ünlü isim, dua istedi.

Sevilen ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Nihat Hatipoğlu'nun hastalığının ne olduğunu anlayamayan takipçileri yorumlara dua yazdı. 

NİHAT HATİPOĞLU'NUN HASTALIĞI NE?

Geçtiğimiz haftalarda tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Hatipoğlu, bugün anjiyo olacağını duyurdu.

Hatipoğlu'nun Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Nihat hocamız yarın (bugün) sabah kalp anjiyosu ameliyatı olacak. Sizlerden hocamız için dua istirham ederiz" denildi.

 

Nihat Hatipoğlu'nun hastalığının ne olduğunu anlayamayan takipçileri yorumlara dua yazdı. 

Geçtiğimiz haftalarda tansiyon nedeniyle hastanelik olan Hatipoğlu, "Ani bir rahatsızlığım oldu ama hamd olsun şimdi iyiyim. Arayan, dua eden, ilgilenen bütün kardeşlerime sevgilerimi iletiyorum. Rabbim iyi temennilerde bulunan siz kardeşlerimi korusun. Hepimiz duaya muhtacız. Kimse 2 dakika sonrasını garanti edemez. Duayla kalın" demişti.