Prof. Dr. Özgür Demirtaş finansal yardım isteyen takipçisine bu nasihati verdi! "Allah rıza için"

Prof. Dr. Özgür Demirtaş son dönemde sıklıkla karşılaşılan saadet zinciri vakalarıyla ilgili bir takipçisinin kendisine gönderdiği mesajı paylaştı. Demirtaş'ın "Allah rızası için" sözleriyle açıkladığı nasihati gündem oldu.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş finansal yardım isteyen takipçisine bu nasihati verdi! "Allah rıza için" - Sayfa 1

Son dönemde artan enflasyon yüzünden vatandaşların alım gücü sürekli eriyor. Bunun karşısında kurlardaki artış eğilimi de birçok kişinin belini bükmüş durumda. Bu temel sebepler yüzünden birçok kişi kolay yoldan para kazanma vaadi veren kişi, sistem veya kurumların kıskacı altına giriyor. Bunlardan en meşhurlarından birisi de saadet zinciri...

19
Prof. Dr. Özgür Demirtaş finansal yardım isteyen takipçisine bu nasihati verdi! "Allah rıza için" - Sayfa 2

Prof. Dr. Özgür Demirtaş da vatandaşların bu durumuna kayıtsız kalamadı. Sosyal medya platformu X'ten kendisine gelen bir mesajı paylaşan Demirtaş, kendisinden finansal yardım isteyen takipçisine nasihat verdi.

29
Prof. Dr. Özgür Demirtaş finansal yardım isteyen takipçisine bu nasihati verdi! "Allah rıza için" - Sayfa 3

"EĞER BİR ŞEY KULAĞINIZA ÇOK HOŞ GELİYORSA..."

Demirtaş paylaşımında: "Bana böyle mesajlardan yüzlercesi geliyor. Çok ama çok üzülüyorum. Allah rızası için size enflasyonun çok üzerinde getiri vaad edenlere kanmayın.

39
Prof. Dr. Özgür Demirtaş finansal yardım isteyen takipçisine bu nasihati verdi! "Allah rıza için" - Sayfa 4

Allah aşkına saadet zincirlerine kanmayın. Eğer bir şey kulağınıza çok hoş geliyorsa, büyük ihtimal ile doğru değildir unutmayın…"

49