Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti…

Galler Prensesi Kate Middleton'ın yeni görüntüleri servis edilse de milyonlar, videodaki kişinin o olduğuna ikna olmadı. Tartışmalı görüntüler okları, Kate Middleton'ın dublörü Heidi Agan'a yöneltti. Agan'dan açıklama gelirken, Middleton'un videosunu çeken kişinin mesleğine dair ifadeler şaşırttı.

Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 1

Son yılların en büyük gizemi, İngiliz Kraliyet Ailesi'nde yaşanıyor. Kraliyet Ailesi'nin en sevilen ismi, Prens William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, Aralık ayında apar topar hastaneye kaldırıldıktan sonra sırra kadem bastı. Kraliyet, 13 yıldır ne olursa olsun Kraliyet'in yanındaki duruşuyla bilinen Kate Middleton'ın karın bölgesinden bir operasyon geçirdiğini ve iyileşme sürecinin ardından görevine döneceğini açıklasa da Kate'ten 3 aya yakın bir zaman boyunca hiçbir haber gelmemesi komplo teorilerini de beraberinde getirdi.

119
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 2

BİTMEK BİLMEYEN TEORİLER…

İddialara göre Kraliyet'le yakın ilişkiler içinde olan Thomas Kingston ile yasak bir birlikteliği bulunan Kate Middleton, Prens William'la büyük bir tartışma yaşadı. Kıskançlık krizine kapıldığı söylenen William'ın Kate'e şiddet uyguladığı, hatta bunun Kate'in ölümüne ya da ağır yaralanmasına neden olduğu teorileri de peşi sıra geldi.

219
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 3

Derken önceki yıllarda da gündeme gelen "yasak aşk" ifşası geldi. Buna göre Prens William, uzun süredir Lady Rose Hanbury ile bir yasak ilişki yaşıyordu. William'ın yasak ilişkisi canına tak eden Kate'in Kraliyet'e resti çektiği, intihar girişimde bulunduğu, depresyon nedeniyle bulimia hastası olup iskelete döndüğü, hatta akıl hastanesinde bulunduğu söylendi.

319
Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti… - Sayfa 4

Kate'in hesabından yayınlanan bir fotoğrafın tamamen sahte olduğunun ortaya çıkması ise bardağı taşıran son nokta oldu. Üzerinde yeterince çalışılmamış olduğu belli olan kurgu fotoğrafın yayınlanmasına her detayı ustalıkla inceleyen Kraliyet'in nasıl izin verdiği merak konusu oldu.

419