Prens Selman Türk futbolcuyu Newcastle United'a istiyor

Suudi Arabistan Yatırım Fonu destekli bir konsorsiyum tarafından satın alınan Newcastle United, Ocak ayı transfer dönemine hazırlanıyor. İşte çok konuşulacak transfer harekatında son gelişmeler...

Prens Selman Türk futbolcuyu Newcastle United'a istiyor - Sayfa 1

Premier Lig'de Ekim ayı başında Suudi Arabistan destekli bir konsorsiyum tarafından satın alınan Newcastle United'da gözler transfere çevrildi. Arap destekli Premier Lig ekibi gözünü Türk futbolcuya dikti.

18
Prens Selman Türk futbolcuyu Newcastle United'a istiyor - Sayfa 2

300 milyon pounda devredilen Premier Lig ekibi Newcastle United'ı Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri haline getirmeyi isteyen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Mohammed bin Selman operasyona Ocak ayındaki transfer döneminde başlayacak.

28
Prens Selman Türk futbolcuyu Newcastle United'a istiyor - Sayfa 3

Yazılan dünya yıldızlarına rağmen Newcastle United'da transfere büyük bütçe ayrılması beklenirken kış aylarında bunun sadece 60 milyon Euro ile sınırlı tutulacağı iddia edildi. Bu nedenle Arap sermayeli ekip transferde dünya yıldızlarını transfer etmek yerine daha temkinli olacak.

38
Prens Selman Türk futbolcuyu Newcastle United'a istiyor - Sayfa 4

Haber Global'in haberine Prens Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'ı izliyor.

48