Prens Harry’nin eşi Meghan Markle’ın giydiği elbise olay oldu: Yılın kıyafeti seçildi!

Ünlü yıldız Meghan Markle, eşi Prens Harry ile bir televizyon programına katıldı. Oprah Winfrey’in sunumunda gerçekleşen program, dünya çapında yankı uyandırdı. Meghan Markle’ın o söyleşide giydiği elbise ise çok konuşuldu. Markle’nin giydiği elbise yılın kıyafeti seçildi ve artık Moda Müzesi’nde sergileniyor.

Prens Harry’nin eşi Meghan Markle’ın giydiği elbise olay oldu: Yılın kıyafeti seçildi! - Sayfa 1

Meghan Markle’ın Mart 2021’de, başta İngiltere olmak üzere tüm dünyada ses getiren Oprah Winfrey söyleşisinde giydiği elbise, Moda Müzesi tarafından ‘2021 Yılının Kıyafeti’ seçildi.

119
Prens Harry’nin eşi Meghan Markle’ın giydiği elbise olay oldu: Yılın kıyafeti seçildi! - Sayfa 2

CBS kanalında yayınlanan söyleşide 40 yaşındaki Markle’ın giydiği Armani imzalı elbise, markanın 2022 İlkbahar-Yaz Cruise koleksiyonundan.

219
Prens Harry’nin eşi Meghan Markle’ın giydiği elbise olay oldu: Yılın kıyafeti seçildi! - Sayfa 3

İngiltere’nin Bath şehrinde bulunan Moda Müzesi, yaptığı basın açıklamasında, siyah-beyaz ipek elbise, ‘2021’in popüler kültürünü tanımlayanlardan biri’ olarak nitelendirildi.

319
Prens Harry’nin eşi Meghan Markle’ın giydiği elbise olay oldu: Yılın kıyafeti seçildi! - Sayfa 4

Markle’ın elbisesini, müze tarafından geleneksel olarak belirlenen ‘Yılın Kıyafeti’ni seçmeleri için davet edilen, moda endüstrisinin zirvesindeki isimler olan Dazed dergisinden İbrahim Kamara ve Gareth Wrighton belirledi.

419