Medya
30 Nis 2021 08:35 Son Güncelleme: 30 Nis 2021 08:35

Posta Gazetesi'nde yeniden yapılanma! Kim, hangi göreve getirildi?

Posta Gazetesi, yeniden yapılandırmaya gitti. Bir isim bünyeye katılırken, birçok ismin de görev tanımı değişti.

Posta Gazetesi'nin künyesi yeniden şekillendi. Vatan'ın eski Yazı İşleri Müdürü ve Ekler Yönetmeni Güney Öztürk, Posta Gazetesi'ne transfer oldu. Öztürk gazetenin Yayın Danışmanlığı görevine getirildi.

Sabah Gazetesi kökenli olan ve daha önce Sabah'ta Dış Haberler Müdürlüğü yapan Güney Öztürk, Vatan Gazetesi'nin kurulduğu dönemde Sabah'tan ayrılarak, Gazete Vatan'a geçmişti.

Vatan Gazetesi'nin kapanmasının ardından bir süre halkla ilişkiler sektöründe çalışan Güney Öztürk, Posta'ya transfer olmadan önce Gazete Oksijen'de çalışmıştı.

Künyedeki bir başka değişiklik Yayın Koordinatörlüğü görevinde oldu.

Posta’nın yayına başladığı 1995’te kurucu kadrosunda yer alan ve 26 yıldır gazetede Gece Müdürü, Haber Müdürü ve Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Mehmet Coşkundeniz ise Yayın Koordinatörü görevine getirildi…

Daha önce gündem sayfaları editörü olan ve Timur Soykan'ın ayrılmasının ardından Haber Müdürlüğü görevine getirilen Tuncer Tunçer ise Yazı İşleri Müdürü oldu.

Hürriyet kökenli muhabir olan ve Posta’da haber merkezi sorumluluğunun yanında okur temsilciliği de yapan Cem Kerpiççiler ise bugünden itibaren Haber Müdürlüğü görevini yürütecek. 

Posta Gazetesi'nin eski künyesi şöyleydi;

Yeniden yapılanma ile şekillenen künye bu hâle geldi;