Medya
17 Şub 2013 13:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

POPSTAR'IN SUNUCUSU NEDEN DEĞİŞTİ? İŞTE DEĞİŞİKLİĞİN PERDE ARKASI; KESKİN KALEM YAZDI

Star Tv'de ekrana gelecek olan Popstar Alaturka 2013'ün suncusu neden değişti.. İşte olayın perde arkası

ACUN, OSMANTAN ERKIR’I KENDİNE RAKİP OLARAK MI GÖRDÜ?

Bilindiği üzere Star TV Popstar’la çok daha önce sözleşme imzalamış ancak Acun Ilıcalı’nın transferiyle birlikte programdan vazgeçilmişti.

Üstelik projenin iptaline rağmen  tüm jüri üyelerinin paraları ödenmişti. Ancak Star TV’nin özellikle dizilerde yaşadığı büyük başarısızlık, kanal yöneticilerini yeni arayışlara itti.

Yeni dizi yapmak yerine geçmiş yıllardan belli bir başarısı olan Popstar’ı yeniden hayata geçirmek bugünlerde gayet akla yatkın bir seçenekti. Ancak Acun Ilıcalı’nın O SES Türkiye’den daha sansasyonel bir jüriyle yayına girecek kendi tarzında bir programa vereceği tepki Star TV yöneticileri için çok önemliydi.

Star TV yönetimi Acun Ilıcalı’yı kesinlikle gücendirmek istemiyordu. Çünkü Star TV, büyük transfer paraları harcadığı Acun Ilıcalı ve Muhteşem Yüzyıl dışındaki hiç bir yapımdan para kazanamıyordu. Özellikle Acun Ilıcalı Star TV yönetimini adeta ipten almıştı.

Star TV’de hem Acun Ilıcalı’nın hem de Osmantan Erkır’ın sunuculuk yapması bir ipte iki cambazın oynaması demekti.  Aynı zamanda kanalda danışman gibi fikirlerine sıkça başvurulan Acun Ilıcalı’ya Popstar’a sunucu konusunda düşüncesi soruldu.

Zaten Star TV yöneticileri arasında baştan beri Osmantan Erkır’a karşı muhalif isimler yok değildi. En nihayet Star TV yönetimi yarışmayı programın aynı zamanda yapımcısı olan Osmantan Erkır yerine sunucu Burcu Esmersoy’a sundurmaya karar verdi. 

Burcu Esmersoy halen Star TV’de hafta sonları  Nedir Ne Değildir adlı magazin programını sunuyor. Programın reytingleri pek parlak değil.  Burcu Esmersoy’un  uzun bir aradan sonra yeniden yayınlanacak Poptar’da nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

Güzel sunucu Popstar 2013’le Türkiye’nin gelmiş geçmiş en dişli yarışma jürisi olarak gösterilen Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Serdar Ortaç ve Demet Akalın’ın karşısına çıkacak.

KESKİN KALEM / MEDYARADAR