Popstar Mehtap'tan şaşkına çeviren Seda Sayan iddiası! 'Allah benim hakkımı çıkartır onlardan'

Seren Serengil'in programına konuk olan Popstar'ın eski yarışmacısı Mehtap Yılmaz'ın Seda Sayan'la ilgili ortaya attığı iddia şaşkına çevirdi.

Popstar Mehtap'tan şaşkına çeviren Seda Sayan iddiası! 'Allah benim hakkımı çıkartır onlardan' - Sayfa 1

Farklı yorumuyla ve konuşma tarzıyla Popstar yarışmasında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve programdan sonra müzik kariyerine devam eden Mehtap Yılmaz, Seren Serengil'in programında şaşırtan iddialar ortaya attı.

16
Popstar Mehtap'tan şaşkına çeviren Seda Sayan iddiası! 'Allah benim hakkımı çıkartır onlardan' - Sayfa 2

Seren Serengil programda Mehtap Yılmaz'a "Ben enteresan bir şey duydum; Seda Sayan Kanal D'de program yapıyordu o esnada da sana ya Star'dan ya da Show'dan teklif geliyor tam Seda Sayan'ın karşı saati..." deyince Yılmaz, Seda Sayan'la ilgili bir detayı açıkladı.

26
Popstar Mehtap'tan şaşkına çeviren Seda Sayan iddiası! 'Allah benim hakkımı çıkartır onlardan' - Sayfa 3

Yılmaz, "Star'dan, hem karşı saati hem de senin bilmediğin bir şey var tam yanındaki stüdyo ve onunkinden daha büyük... Ondan sonra ben nasıl mutluyum, okeylediğim anda imza atılacaktı. Stelyo abiyi aradım, 'Dur kapat evime gel' dedi. Toplandık gittik. O kadar güveniyorum ki sözleşmeyi filan verdim." dedi.

36
Popstar Mehtap'tan şaşkına çeviren Seda Sayan iddiası! 'Allah benim hakkımı çıkartır onlardan' - Sayfa 4

Yılmaz, "Sonra ne olduysa bana sen gel Artı Film ile yapalım atma imza dedi. O zamanın parasıyla bana 40 bin TL verip hiçbir yere çıkmayacaksın dediler. Unutturacaklar beni, güveniyorum ya onlara, 6 ay ekrana çıkmayacaksın filan uzaklaştıracaklardı beni..." ifadelerini kullandı.

46