Gündem
09 Haz 2010 19:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

POPSTAR ERHAN YEŞİL'E HACİZ ŞOKU!

Popstar'da şöhret olduktan sonra boşanarak Mine Koşan'la evlenen Erhan Yeşil'e haciz geldi!

STAR TV'de yayınlanan 'Popstar Alaturka' yarışmasında birinci olan ve şöhreti yakaladıktan sonra 4 yaşındaki kızı Aleyna'nın annesi Özlem Aprin'den boşanarak, kendisinden 23 yaş büyük olan 52 yaşındaki Mine Koşan ile evlenen 29 yaşındaki Erhan Yeşil, eski eşine nafakayı ödemeyince icralık oldu. Eşi Mine Koşan'la birlikte Edirne'ye gelen Erhan Yeşil, Adliye binasındaki icra müdürlüğüne ödeme yaptı.

Edirne'deki bir tüp bayiinde dağıtıcı olarak çalışan Erhan Yeşil, 2007 yılında Star TV'de yayınlanan 'Popstar Alaturka' yarışmasına katıldı. Trakyalılar'ın büyük desteğini arkasına alarak bu yarışmayı birinci olarak tamamlayan Yeşil, 100 bin liralık büyük ödülün de sahibi oldu. Ancak Erhan Yeşil şöhreti kaldıramadı ve ailesi dağıldı. Erhan Yeşil, birinci olduktan bir süre sonra evi terk etti ve İstanbul'da yaşamaya başladı. Bunun üzerine 3 yıllık eşi Özlem, Edirne Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı. 2.5 yıl önce de çift anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin çocuğu Aleyna ise annesiyle birlikte kaldı. Mahkeme Erhan Yeşil'in her ay 200 lira nafaka ödemesine karar verdi. Ancak Erhan Yeşil aylık nafaka ücretlerini ödemeyince Özlem Aprin soluğu icra müdürlüğünde aldı ve eski eşini icraya verdi.

Bunun üzerine Edirne 2'nci İcra Müdürlüğü, Erhan Yeşil'in ailesinin yaşadığı Gazmihal Mahallesi'ndeki evine icra ihbar mektubu gönderdi. Ailesini durumu bildirmesi üzerine Erhan Yeşil, bugün şarkıcı eşi Mine Koşan ile birlikte Edirne'ye geldi. Erhan Yeşil, Adliye binasındaki icra müdürlüğüne gelerek ödeme yaparken, Mine Koşan ise yakındaki bir kafeteryada eşinin gelmesini bekledi.

Eşinden önce karşısında gazetecileri gören ve şaşıran Koşan, eşinin durumuyla ilgili sorulan sorulara cevap vermek istemediğini söyledi. Kayınvalidesini ziyarate geldiklerini söyleyen Koşan, "Hem kayınvalidemi ziyaret edeceğim hem de Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile görüşeceğim" dedi.

Gazetecilerin "Zayıflamışsınız" yorumuna Koşan, "Ozon ve mezoterapi tedavisi gördüm. Bir takım vücut sıkılaştırma, spor ve beslenme ile 68 kilodan 60 kiloya indim. Bu işi ciddiye aldım, görsel anlamda dikkat etmeliyim. Tabiki manken olacak halim yok. Ben ses sanatçısıyım ama görsellik çok önemli" dedi.

ÇOK ÖNEMLİ BİRŞEY DEĞİL

Daha sonra Erhan Yeşil, kafede oturan eşi Mine Koşan'ın yanına geldi. Burada gazeteciler Erhan Yeşil'e, "Niçin adliyelik oldunuz?" diye sordu. Yeşil ise "Önemli birşey değil" yanıtını verdi. Giydikleri beyaz tişörtlerin üzerinde kartal baskısı olan çift, daha sonra gazetecilere mutluluk pozu verdi ve ardından otomobillerine binerek kafeden ayrıldı.