Spor
13 Şub 2023 09:07 Son Güncelleme: 13 Şub 2023 09:11

Popescu kramponlarını depremzedeler için satışa çıkardı

2000 yılında Galatasaray'ın, Arsenal'i penaltılar sonucunda mağlup ettiği maçta son penaltıyı gole çeviren Gheorghe Popescu, Türkiye'de gerçekleşen deprem felaketine kayıtsız kalmadı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından sporcular yardımlarına son sürat devam ediyor.

Galatasaray'ın 2000 yılında Arsenal'i mağlup ederek kazandığı UEFA Kupası'nda son penaltıyı gole çeviren Gheorghe Popescu o maçta giydiği kramponlarını satışa çıkardı.

 

Popescu'nun son penaltıyı attığı ve kupayı getirdiği kramponları, Rumen yıldızın da isteğiyle Menajer Bayram Tutumlu tarafından depremzedeler için satışa çıkarıldı. Bu satıştan elde edilecek gelir ise depremzedelere gönderilecek.

Sarı-kırmızılı futbolseverler ise, kramponları kulübün satın alarak Galatasaray Müzesi'nde sergilenmesini istiyor.

''ŞOKU HALA ÜZERİMDEN ATAMADIM''

Popescu, ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında kendisine ait sosyal medya hesabından ise; "Şoku hala üzerimden atamıyorum. Yıllar boyunca evim olmuş olan Türkiye benim için çok değerli, Türk Milleti'nin yaşadığı dramı görmek beni çok üzüyor. Tüm gönlüm ve şefkatimle sizlerleyim" ifadelerini kullanmıştı.