Gündem
15 Kas 2017 11:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:16

Pop star müftüden çok konuşulacak Atatürk çıkışı: Sizi, onun ve Zübeyde Hanım'ın elinden kim kurtaracak?

"Efendim her 10 Kasımlarda bir saldırmadır başlar, vay Atatürk şöyle rakıcı, böyle hoca düşmanı..."

Kamuoyunun “sıra dışı müftü” olarak adlandırdığı Kırklareli İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık, "Atatürk dinsiz ise biz neyiz?" diye yazdı.  Toplumsal olaylara yönelik verdiği fetva ve pop star müftü olarak tanınan müftü Bıyık, Atatürk'e küfredenlere karşı, "Ahirette sizi onun ve Zübeyde Hanım’ın elinden kim kurtaracak?" dedi.

Adnan Zeki Bıyık'ın bir internet sitesine yazdığı o yazısı şu şekilde:

"Efendim her 10 Kasımlarda bir saldırmadır başlar. Vay Atatürk şöyle rakıcı, böyle hoca düşmanı, şöyle dinsiz böyle böyle kitapsız filan… Nasıl dinsiz kitapsızsa, ona sövenlerin önemli bir kısmı kitaplı olduklarından, daha ellerine bir kez bile Kuran’ı alıp okumamışlar, ama dinsiz dedikleri adam Kuran’ı defalarca okumuş üstünde hocalarla mütalaa yapmış, hatta kendisi devamlı okuduğu Kuranın üstüne küçük küçük notlar düşmüş…

Kendileri Cennet-i Firdevs’e oturma garantisi almış gibi önüne geleni cehenneme sokan kendi kliğinden olmayanı tekfir eden nar-ı cahime gönderen insancıklardan haliyle insaf beklemek hata olur.

ZÜBEYDE HANIM'IN ELİNDEN KİM KURTARACAK

Atatürk ölmüş gitmiş, ismini bir şekilde 'tarihe' yazmış, yapıp ettiklerinin hesabını tıpkı bize soracağı gibi ona da Allah soracak, diğer taraftan size göre önceden iyiydi sonra da kötü ise, son dönemlerini biliyor muydunuz? Bazı yanlış işlerinden dolayı tevbe edip etmediğini biliyor musunuz? Hayır. Peki islamiyette aslolan hüsn-ü niyyet beslemek değil midir? Ya dediğim gibiyse Ahirette sizi onun ve Zübeyde Hanım’ın elinden kim kurtaracak?

Özetleyecek olursak, elbette Atatürk’ün de her beşer gibi günahları var, sövmeden saymadan eleştirilebilir. Biz tarihte kalmış olayları bugünlere taşıyarak, yeni düşmanlıklar ve parçalanmışlıklar oluşmasın diye öğüt veririz.

"BİZ BU SÖVME İŞİNE DEVAM EDECEĞİZ" DİYORLARSA...

Ha her şeye rağmen Atatürk’e ya da Osmanlı’ya sövmeyi siyasi rant devşirme olarak algılayıp menfaatinin devamını arzulayıp vatanın bölünmesi umurunda olmayanlar 'biz bu sövme işine devam edeceğiz' diyorlarsa yapacak bir şey yok.

Kurul televizyonun karşısına, al eline patlak mısırını… aç Kurtlar Vadisini ya da Diriliş Ertuğrul’u izle… Üstüne de bir coca cola iç, geğir ve uyu… Ha! dizileri izlerken arada bir bazılarınız Atatürk’e, Zübeyde Hanım’a bazılarınız Osmanlı’ya Kanuni'ye, içiyor diye 4. Murat’a sövmeyi unutmayın…

Olur ya bu sövmeleriniz sebebiyle belki Ağır sanayide ve elektronik alanında dünyada birinci oluruz…

Haydi sövelim sayalım kalkınalım… Ver mehteri Salamon!"