Televizyon
19 Oca 2023 14:18 Son Güncelleme: 19 Oca 2023 14:30

Polisten Müge Anlı canlı yayınına üfürükçü baskını!

51 yaşındaki Süleyman isimli adam 18 yaşındaki Hilal'i kandırıp evlenmek istediğini söylemişti. Üfürükçülük yapan Süleyman isimli adam, Müge Anlı'nın okumaya utandığı mesajlardan sonra canlı yayında gözaltına alındı.

Müge Anlı sunumuyla atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kızları Hilal'i aramak için başvuran aile kaç gündür resmen perişan oldu.

Aile, 51 yaşındaki Süleyman isimli adamın 18 yaşındaki Hilal'i kandırıp alıkoyduğunu iddia etmişti. Hatta genç kız 18 yaşını geçer geçmez karısından boşanıp yanına Hilal'i almış.

Üfürükçü olduğunu kabul etmeyip kendisini "Metafizikçi" olarak tanımlayan Süleyman isimli adam hakkında Müge Anlı'ya telefonlar yağdı. Müge Anlı, genç kızın 18 yaşına girmeden önce Süleyman isimli adamın cinsel ilişkide bulunduğunu ima etti.

Ancak Süleyman isimli adam bu imaları kabul etmedi. Bunun üzerine Müge Anlı "Ben bu mesajları okumaya utanıyorum. Sırf Hilal için okumuyorum" dedi. Mesajlarda Hilal, 18 yaşına girmeden önce otelde 51 yaşındaki Süleyman ile birlikte olduğunu yazmıştı.

Önce o kişinin kendisi olmadığını ve resmen genç kızı namussuzlukla suçlayan adam, canlı yayında gözaltına alındı.

Polisler Süleyman'ı ifade vermek üzere karakola götürürken, genç kızında psikolojik durumuna bakılacak.

Süleyman'ın gözaltına alınması, aileyi sevince boğdu. Genç kızın ise durumuna bakılarak tedavisine başlanacak.