Gündem
12 Nis 2013 18:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:08

POLİSTEN GAZETECİLERE GAZ YERİNE PORTAKAL SUYU!

İstanbul Üniversitesi (İÜ)'nde dün çıkan olayları protesto etmek için Beyazıt'ta meydanında protesto gösterisi düzenlemek istedi.

İstanbul Beyazıt’ta üniversitedeki olaylarla ilgili açıklama yapmak isteyen gruba ellerinde sopalar olan maskeli bir grup saldırdı. Olayların büyümesi üzerine çevik kuvvet, maskeli ve sopalı gruba müdehale etti. Polis ile maskeli grup arasındaki kovalamaca Beyazıt’tan Eminönü’ne kadar sürdü. Polisin bir ara göstericilere portokal suyu sıkması dikkat çekti.

GÖSTERİCİLERE PORTAKAL SUYU SIKTI

İstanbul Üniversitesi’nde (İÜ) dün çıkan olayları protesto etmek için Beyazıt’ta meydanında protesto gösterisi düzenlemek istedi. Saat 15.00 sıralarında İÜ Beyazıt Yerleşkesi ana kapı önünde toplanan gruba, karşıt görüşlü grup taş ve şişelerle saldırdı. Bir anda Beyazıt Meydanı karıştı. İki öğrenci grubu birbirine girdi. Polisin olaya müdahale sırasında biber gazı kullandığı görüldü. Olaylar ara sokaklarda da sürdü. Polis olaylara karışan bazı kişileri gözaltına aldı. Emniyet güçleri ile maskeli grup arasındaki kovalamaca Beyazıt’tan Eminönü’ne kadar sürdü. Polisin bir ara göstericilere portakal suyu sıkması dikkat çekti.