Gündem
08 Ara 2010 10:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

POLİS DAYAĞI TARAFSIZ BÖLGE'Yİ KARIŞTIRDI! CAN ATAKLI İLE TARAF YAZARLARI NASIL KAPIŞTI? (VİDEO)

Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge gecenin en ateşli polemiğine sahne oldu, Can Ataklı ve Taraf yazarları birbirine girdi...


CNN Türk ekranları gecenin en sert polemiğine sahne oldu. Polis dayağını tartışan Tarafsız Bölge’ye Can Ataklı ile Taraf yazarları arasındaki kapışma damga vurdu.

Polisin öğrencilerin düzenlediği protesto eylemini orantısız şiddetle bastırması üzerine başlayan tartışma ekranda fırtınalar kopartıyor. Ahmet Hakan’ın hazırlayıp yönettiği Tarafsız Bölge’ye konuk olan Vatan yazarı Can Ataklı ileTaraf yazarları Emre Uslu ve Melih Altınok katıldılar. Polisin uyguladığı şiddeti hükümetin tasaruffu olarak değerlendiren Ataklı, Taraf yazarlarıyla kapıştı.

Taraf yazarlarıyla birbirine giren Ataklı, Emre Uslu’ya ’yeni yetme’ deyince olanlar oldu. Ataklı’ya sert tepki gösteren Uslu’ya Altınok da destek çıkınca stüdyo bir anda karıştı. Programın bir diğer konuğu olan eski Taraf yazarı Önder Aytaç da Ataklı’yla atışınca Ahmet Hakan’ı da çaresiz bırakan tartışma karşılıklı suçlama ve hakaretlere kadar vardı.

Yer yer yeniden alevlenen polemikler üzerine isyan eden Ahmet Hakan, ’beni dinlememeye devam ederseniz istifa edeceğim’ diyerek tepkisini gösterdi.

İŞTE O ANLAR-VİDEO