Televizyon
15 Mar 2013 10:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:05

POLAT ALEMDAR'IN DUA SAHNESİ GECEYE DAMGA VURDU

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün gece yayınlanan bölümü aksiyon sahneleriyle nefes kesti.. VİDEO

Adil Bey'in bulunduğu yere operasyon düzenleyen Mete, beklediğinden daha büyük bir dirençle karşılaştı. Polat Alemdar ve ekibinin de çatışma mahalline gelmesiyle birlikte Mete geri çekilmek zorunda kaldı.

PSİKOPAT POYRAZ GELDİ !

Öte yandan, Özbekistan'daki hapishaneden Sencer'in isteğiyle Türkiye'ye getirilen Poyraz da bölümün gerilimini iyice artırdı.

Poyraz'ın hedefi Adil Bey ve Polat Alemdar'dı. Polat'ın tedavisine devam etmesi, ekibin işini biraz zorlaştırsa da Abdülhey ve Kara Poyraz'a bol aksiyonlu bir karşılama gerçekleştirdi.

POLAT'IN MÜTHİŞ DUA SAHNESİ : VİDEO

Yüzündeki yaranın acısına dayanmakta güçlük çeken Polat Alemdar, kendisini bir odaya kapattırıp, ellerini de kelepçelettirdi. Böylece morfin kullanmaktan kendini alıkoymayı planladı.

Cahit'in kelepçeleri takmasının ardından Polat'ın ettiği dua uzun süre hafızalardan silinmeyecek gibi. Polat, duanın ardından Asr Suresi'ni de okudu.

"Allahım, gücüm yok, çaresizim, acizim. Dayanacak sabrım yok. Sabrın da gücün de kaynağı sensin. Allahım bana dayanma gücü ver, sabretme gücü ver. Senden başka sığınacak hiçbirşeyim yok.

Allahu ekber, Bismillahirrahmanirrahim... "(Asr Suresi'ni okur...)

İŞTE ASR SURESİ'NİN MEALİ

1 - Asra yemin olsun ki,  

2 - İnsan mutlaka ziyandadır.

3 - Ancak iman edenler, salih amel (iyi işler) işleyenler, birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır.