Gündem
14 Tem 2016 08:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:23

Pokemonların filmi geliyor

Milyonları akıllı telefonlara kilitleyen Pokemon Go'dan sonra, şimdi de Pokemon filmi geliyor...

Webtekno'nun haberine göre Mobil oyunu ile adeta son zamanların en çok konuşulan şeylerinden biri haline gelen -ve inanın haber yapmaktan artık bir hal olduğumuz, ancak işimizin bu olduğunu bir türlü kimseye anlatamadığımız- Pokemon Go, çocukluğunda Pokemon izleyerek büyümüş nesili de yeniden bir araya getirdi.

Şimdi ise tekrar popüler olan Pokemonlar, şanslarını beyaz perdede denemeye hazırlanıyorlar. En son oyundan uyarlama film olan Warcraft ile gişede istediği başarıyı elde eden Legendary Pictures, bu kez gözünü Pokemonlara dikti.

Warcraft'ın başarısının ardından Pasific Rim 2'yi de duyuran Legendary Pictures, birkaç hafta önce bir Pokemon filmi için Pokemonların haklarının bağlı olduğu şirket ile temasa geçmiş, ancak bu temastan bir sonuç çıkmamıştı.

Sonrasında ise Pokemon Go'nun adeta dünya çapında patlama yapması ve Pokemonların yeniden popüler hale gelmesi, Legendary'nin de hoşuna gitmiş ve iki şirket arasındaki görüşmelerde artık sona gelinmiş. Şu an için filme dair henüz bir bilgi mevcut değil. Ancak kafanızda soru işareti kalmasın; bahsettiğimiz bir animasyon film falan değil. Baya baya bir film yapacak Legendary.