Magazin
05 Haz 2015 11:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:37

Playboy mankenden bomba Ronaldo itirafı! Yüzümü göğüslerimi seviyordu!

Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi Irina Shayk'ı aldatmasının yankıları sürüyor.

Real Madridli Cristiano Ronaldo ve ünlü manken Irina Shayk’ın arasındaki ilişkinin bitme nedenlerinden biri olan Daniella Chavez bomba açıklamalar yaptı.

Portekizli futbolcunun kendisini birçok kez aldattığını belirten Shayk, ilişkilerine nokta koymuş ve oyuncu Bradley Cooper ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

RONALDO İLE BİRLİKTE OLDUM

Geçtiğimiz günlerde Şilili güzel Daniella Chavez, Ronaldo ile bir dönem birlikte olduğunu ve o zamanlarda Shayk ile sevgili olduklarını dile getirdi.

Meksika basınına konuşan Chavez, “Ronaldo ile 2014 Kasım’da Amerika’da tanıştım. E-Mail ve Skype üzerinden sürekli konuşuyorduk. Başta çok utangaçtı ama güvenmeye başladıkça alıştı” ifadelerini kullandı.

BENİ SEVİYORDU AMA BUNU GÖSTERMEK İSTEMİYORDU

Ronaldo’nun kendisini sevdiğini söyleyen Chavez, “Beni seviyordu ama bunu göstermek istemiyordu. Sadece bir rüyayı gerçekleştirip onunla sevişmek istedim. Vücuduna bayılıyorum” dedi.

Portekizli futbolcunun kendisiyle uyumadığını söyleyen Chavez, “Ronaldo yüzümü, göğüslerimi ve gerçekliğimi seviyordu. Ancak hiç birlikte uyumadık” şeklinde konuştu.

CRİSTİANO RONALDO-DANİELLA CHAVEZ GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN