Medya
04 Eki 2017 12:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Playboy için matem tuttular, vatandaşa lokma dağıttılar!

Milliyet yazarı Özay Şendir, İzmir’de bir grup gencin, Playboy’un kurucusu Hugh Hefner için sokakta lokma dağıttığını yazdı.

Şendir, İzmir’de bir grup gencin geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Playboy’un kurucusu Hugh Hefner için sokakta lokma dağıttını duyurdu.  

Milliyet yazarı işin en gırgır tarafını ise şöyle açıkladı: Lokmayı kimin için döktürdüklerini kimseye söylememişler. Lokma alanlardan biri Hugh Hefner’in yakaya takılı fotoğrafını tanıyıp, sosyal medyada paylaştı, ben de öyle haberdar oldum.

İşte Özay Şendir'in bugünkü yazısından o bölüm:

İzmir, Talatpaşa’da bir grup genç, Playboy’un kurucusu Hugh Hefner için döktürdükleri lokmaları yoldan geçenlere dağıtmış. İşin gırgır tarafı, lokmayı kimin için döktürdüklerini kimseye söylememişler. Lokma alanlardan biri Hugh Hefner’in yakaya takılı fotoğrafını tanıyıp, sosyal medyada paylaştı, ben de öyle haberdar oldum.

Tüm erkeklerin hayalindeki işlerden biridir Playboy’un kurucusu ve sahibi olmak. Oysa Playboy sadece resimlerine bakılan, erotik bir dergiden çok daha fazlasıdır. Düşünsenize, Nobel ödüllü yazar Marquez’den üç Pulitzer ödülü sahibi Norman Mailer’e, James Bond karakterini yaratan Ian Fleming’den Japonya’nın en tanınmış yazarlarından Haruki Murakami’ye kadar bir sürü isim, geçmişte sadece Playboy’da yayımlanan hikayeler yazdılar. Sadece yazılar değil resimlerle de farklı bir dergi oldu.

Düşünsenize Madonna, Kim Basinger, Cindy Crawford, Sharon Stone ve Farrah Fawcett gibi isimler, ünlerinin tepe noktasında oldukları dönemde kapak oldular Playboy’a. Bir de Fransız aşırı sağının şimdiki lideri Marine Le Pen’in annesi, bir önceki liderin de karısı olan Pierrette Le Pen, 50 yaşının üzerinde olduğu bir dönemde kocasına kızdığı için poz vermişti.



Gelelim Hefner’in özenilecek bir hayatı olup olmadığına... Hefner hayatının son yıllarını kamera karşısında geçirdi. E! Entertainmet kanalında yayınlanan belgeselde, evde dolaşan güzel kadınlar vardı, Hefner’a da evgilim diyorlardı ama sonra dışarıda gerçek sevgilileriyle buluşuyorlardı. Unutmayalım ki ilk karısının ihanetine uğramış ve bunu hayatı boyunca unutmamış bir adamdı o ama kamera önünde sahte bir hayat da yaşadı.

Çoğu insan birlikte olduğu kadın sayısından söz ediyor ya, düşünsenize tüm kadınlarla hep aynı yüzeysellikte konuşmalar yapmak, tek birine sırrını, zaafını anlatamamak ne ağır bir yük. Yani o kadar da özenilecek bir hayatı olmadı Hefner’in.