Dünya
12 Kas 2022 08:51 Son Güncelleme: 12 Kas 2022 08:56

Playboy güzeli 27 yaşındaki Kelsey Turner, 71 yaşındaki sevgilisini öldürdü

Verdiği cesur fotoğraflarla tanınan playboy güzeli 27 yaşındaki Kelsey Turner, 71 yaşındaki sevgilisini öldürmekten yargılandığı davada geçtiğimiz gün hakim karşısına çıkarken, cinayetle ilgili inanılmaz detaylar da ilk kez ortaya çıktı.

Playboy’a verdiği pozlarıyla bir döneme damga vuran Kelsey Turner, 2019 yılında 71 yaşındaki sevgilisini öldürmekten tutuklanmıştı.

Turner’in ilişki yaşadığı doktor Thomas Kirk Burchard, 7 Mart 2019’da Las Vegas'ın çöl kısmında bulundu. 71 yaşındaki psikiyatristin cesedi, bir aracın bagajına konulmuştu. Otomobilin camı bir taşla kırılmış, Burchard kafasına aldığı darbeyle hayatını kaybetmişti.

Kelsey Turner

‘300 BİN DOLAR HARCADI’

FBI tarafından yapılan geniş çaplı soruşturma sonunda katil zanlısı olarak Kelsey Turner 21 Mart'ta tutuklandı. Turner tutuklandığında 25 yaşındaydı.

Turner, dün mahkemede ifade verirken suçunu kabul etti.

Cinayetle ilgili detaylar da polis tarafından ilk kez paylaşıldı. Buna göre, Burchard’ın Turner’ın Las Vegas’taki evinin kirasını ödediği, arabasını aldığı ve faturalarını ödediği açıklandı. Burchard’ın eski Playboy modeli için birlikte oldukları süreç boyunca en az 300 bin dolar harcadığı da iddialar arasında yer aldı.

Thomas Kirk Burchard

KİRASINI ÖDEMEDİĞİ İÇİN TARTIŞMIŞLAR

Olayı araştıran müfettişler, cinayet günü, ikilinin Turner’ın 3 bin 200 dolarlık kirası ödenmediği için tartıştığını açıkladı. Bir yıl boyunca genç kadının tüm ihtiyaçlarını karşılayan Burchard’ın kirayı ödemekten vazgeçmesi üzerine Turner tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi. Polis, kira tartışmasından sonra Turner’ın 71 yaşındaki Burchard’a öldüresiye vurduğu belirtildi.

Daha sonra sevgilisinin cesedini bagaja koyan eski Playboy modeli arabayı çölün ortasına bıraktı.

Turner’ın şimdi 10 ila 25 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması bekleniyor. Polis, kararın 10 Ocak 2023 yılında duyurulacağını belirtti.