Gündem
04 Ara 2015 09:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:13

Playboy dergisinden Türk yıldıza tam sayfa!

Dünyaca ünlü dergi Borissia Dortmund ve Alman Milli Takımı oyuncusu İlkay Gündoğan'ı geleceğin yıldızı gösterdi.

Dünyaca ünlü erkek dergisi Playboy, 2016 yılın Ocak sayısında tam sayfayı Alman Bundesliga takımı Borussia Dortmund ve Alman Milli Takımın orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'a ayırdı.

Alman gazetesi 'Süddeutschen Zeitung' futbol yorumcusu Benedikt Warmbrunn'un uzun yıllardır yakın takibe aldığı Türk kökenli futbolcu İlkay Gündoğan için kaleme aldığı haberde şu ifadelere yer verildi:
"İlkay zor, tehlikeli anlarda çok sakin, cesur. Aynı bir kovboy kahramanı gibi. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası İlkay'ın turnuvası olacak. İlkay Gündoğan 2014 yılında sakatlık geçirdi. Zafere hasret kaldı. Fransa'da Alman milli takımını başarıya götürecek. 2013 yılının Ağustos ayından 2014 yılı Ekim ayına kadar tam 422 gün sırtından sakatlık geçiren İlkay Gündoğan zor bir belkemiği ameliyatından sonra yeniden yeşil sahalar geri döndü.

Dünya Şampiyonu olmadı ama yaşadığı acılar onu daha güçlü yaptı. Dortmund takımıyla İlkay Gündoğan sahada sakinliğiyle beraber süratlı futbolu takımını başarıdan başarıya taşıyor. Playboy'a 2011 yılında soyunan sevgilisi Sıla Şahin"den ayrılan İlkay Gündoğan acıları artık geride bıraktı, şimdi zafer bekliyor. Futbol otoriterlerine göre Alman Milli takımın orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteiger'den sonra geleceğin yıldızı İlkay Gündoğan gösteriliyor."