Gündem
31 Ara 2012 12:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:34

PLATİNİ'NİN SÖZLERİ FENERBAHÇE TARAFTARINI AYAĞA KALDIRDI!

UEFA Başkanı Michel Platini'nin Napoli ile ilgili sözlerine F.Bahçelilerden tepki yağıyor

F.Bahçe'ye 'Sıfır tolerans' diyen Michel Platini'nin 'Napoli'nin problemi İtalyan adaletiyle. UEFA'yı bağlamaz' sözlerine twitterda tepki yağıyor

Michel Platini, İtalyan kökenli. 1982-1987 arasında Juventus'ta oynadı. İtalyan kökenli Fransız UEFA Başkanı, Dubai Uluslararası Spor Konferansı'nda 'F.Bahçe taraftarlarınca en nefret edilen insan oldum' dedi. Platini, öyle bir çifte standarta imza attı ki F.Bahçeliler'in hem nefretini hem de tepkisini yine üzerine çekti.

HANİ SIFIR TOLERANS
Napoli, şikeden ceza aldı. 2 puanı silindi. İtalyan basını, F.Bahçe'nin Avrupa Ligi son 16 turundaki muhtemel rakibi Napoli'nin Avrupa kupalarından atılacağını yazdı.

Peki, Napoli için Platini ne düşünüyor? Fransız UEFA Başkanı, 'Napoli'nin problemi İtalyan adaletiyle. Bence UEFA'yı bağlamaz' dedi.

Napoli'nin eski teknik direktörü Antonio Conte de 10 ay hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı. Şu anda Juventus'u çalıştıran Conte, 4 ay ceza çekip, görevinin başına döndü. Peki, Platini'nin şikeden ceza alan Conte'nin futbola geri dönüşüne bakış açısı nasıl?
 
Platini, 'Antonio Conte, İtalyan adalet sistemi tarafından cezalandırıldı. Ama onun geri döndüğünü görmekten herkes mutlu' dedi.

GÜCÜ FENER'E YETTİ
 
Platini, bu sözleriyle F.Bahçeliler'in kendisinden boşuna nefret etmediğini gözler önüne serdi. F.Bahçe, sıfır tolerans prensibi yüzünden 3 Temmuz sürecinde Şampiyonlar Ligi'nden men edildiği için değerli yıldızlarını kaybetti, şampiyonluğu kaçırdı, Türk futbolu da büyük bir kaos yaşadı.